Povezane vesti
Direktor srpske pošte dobio od Putina komemorativnu medalju
Srbija danas 12.04.2021
Direktor srpske pošte Zoran Đorđević pokazao je "Sputnjiku "prigodnu medalju povodom 75. godišnjice pobede u Drugom svetskom ratu koju mu je lično poslao ruski predsednik Vladimir Putin. - Počastvovan sam i prijatno iznenađen što sam primio spomen… »
Održana promocija jubilarne filatelističke serije povodom 60 godina od leta Jurija Gagarina
Beta video 12.04.2021
BEOGRAD - U PTT muzeju održana je promocija jubilarne filatelističke serije povodom 60 godina od leta Jurija Gagarina u kosmos i otvaranje izložbe ``Srpska i ruska filatelija o kosmosu``. Prisustvovali su v.d. direktora Pošta Srbije Zoran Djordjević… »
Vesti dana »
Uživo Rumun prošao poslednji! Stali svi kamioni iz Srbije i regiona: Snimili smo kamiondžije, blokiraju granice (foto/video)
Blic pre 17 minutajoš 56 povezanih
Sneg već danas! Najnovija prognoza RHMZ: Nova tura padavina, ovde će sručiti čak 40 mm kiše, evo kada sve kreće
Blic pre 18 minutajoš 29 povezanih
Istorijska odluka EU, odobrena zabrana uvoza ruskog gasa: Ova odluka označava kraj ere evropske zavisnosti
Večernje novosti pre 52 minutajoš 33 povezane
"Ministar odbrane" Mreže gore zbog golmana Milana Glušca - poznati ga zatrpali komentarima, a fanovi poručuju: "Zlatni momak"
Blic pre 23 minutajoš 29 povezanih
Siner: Podigao sam nivo igre, srećan sam zbog pobede protiv Darderija
RTS pre 48 minutajoš 60 povezanih