Povezane vesti
"Sve ide preko kreveta,: u moje vreme to nije bilo tako" Bivša članica grupe "Models" Ivana Stamenković Sindi o prevarama i…
Blic 12.04.2021
Ivana Stamenković Sindi, nekadašnja članica grupe "Models", progovorila je o današnjici, a razočarana je zbog svega onoga što je okružuje. - Puno se svet izopačio, ima puno manijaka. Živimo u totalno drugačijem vremenu zato ja ne mogu da… »
Sve ide preko kreveta, to u moje vreme nije bilo: Sindi "Models" kaže da su muškarci kreteni, a žene iskorišćene! Video
Mondo 12.04.2021
Bivša članica grupe "Models" Ivana Stamenković Sindi otkrila šta misli o današnjim vezama i brakovima, pa oplela po švalerkama! Bivša članica grupe "Models" Ivana Stamenković Sindi otkrila šta misli o današnjim vezama i brakovima, pa oplela po… »
Vesti dana »
Uživo apokalipsa u Los anđelesu Najmanje 10 mrtvih u stravičnim požarima, vatra i dalje van kontrole, buknulo novo žarište: Spasioci strahuju od onoga što će zateći u spaljenim kućama (foto)
Blic pre 14 minutajoš 6 povezanih
Dva velika napada u Ukrajini: Padaju granate, odjekuju eksplozije, ima mrtvih: Ovde Rusi napreduju duž fronta, probijaju se ka zapadu!
Blic pre 50 minutajoš 1 povezana
"Novače, imaš li bilo kakav dokaz za to": Novinarka napravila haos, Đoković joj jednom rečenicom zapušio usta
Mondo pre 36 minutajoš 5 povezanih