Повезане вести

Кнежевић после састанка: Кривокапић је Абазовића, Лепосавића и мене оптужио да рушимо Владу!

Кнежевић после састанка: Кривокапић је Абазовића, Лепосавића и мене оптужио да рушимо Владу!

Србија данас 12.04.2021
Кнежевић је рекао да је након тога премијер потврдио да се састао са Ђукановићем. Лидер Демократске народне партије Милан Кнежевић казао је да је премијер Здравко Кривокапић оптужио њега и потпредседника Владе Дритана Абазовића… »
Кнежевић након оптужби кривокапића: Ако треба да бирам између Диртана и Мила, бирам Дритана

Кнежевић након оптужби кривокапића: Ако треба да бирам између Диртана и Мила, бирам Дритана

Србија данас 12.04.2021
Није прећутао на оптужбе премијера Црне Горе. Премијер Здравко Кривокапић се данас тајно састао са Милом Ђукановићем а онда оптужио Дритана Абазовића, Владимира Лепосавића и мене да рушимо владу од 04. јануара, написао је један… »
"Нама није рекао ни реч!" Огласио се Медојевић после тајног састанка премијера са Милом - кипти од беса

"Нама није рекао ни реч!" Огласио се Медојевић после тајног састанка премијера са Милом - кипти од беса

Србија данас 12.04.2021
Премијер Здравко Кривокапић се данас тајно састао са председником Црне Горе Милом Ђукановићем. Премијер Здравко Кривокапић се пре састанка са нама састао са Милом Ђукановићем, објавио је лидер Покрета за промене Небојша Медојевић… »
Велеиздаја: Кривокапић се тајно састао са Ђукановићем, бесно напустио састанак са лидерима коалиције

Велеиздаја: Кривокапић се тајно састао са Ђукановићем, бесно напустио састанак са лидерима коалиције

Србија данас 12.04.2021
Премијер Здравко Кривокапић се данас тајно састао са председником Црне Горе Милом Ђукановићем. Сусрет се догодио данас током дана, пре него што је Кривокапић дошао на унапред договорен састанак са лидерима парламентарне већине… »

Вести дана »