Povezane vesti
Oglasila se Milica Dabović: Batine od mene nisu napravile osobu punu mržnje, kao što je moja sestra!
Hot sport 12.04.2021
Bivša reprezentativka Srbije pričala je sa čime se sve susretala tokom karijere. Milica Dabović je izjavila kako je tokom karijere imala neke nepristojne ponude i da je zbog toga odlazila iz klubova. Ona trenutno nastupa u Albaniji, u ekipi Valona. –… »
"Te batine od mene nisu napravile zlu osobu punu mržnje kao što je moja sestra!" Milica Dabović opet šokirala Srbiju: Mislili…
Sportal blic 12.04.2021
Srpska košarkašica i bivša reprezentativka nekako je uvek u centru pažnje, i na terenu i van njega. Svojim potezima, stavovima i iskrenim odgovorima često navuče gnev javnosti, ali često “zaradi” i aplauze. Milica je sada rešila da stavi tačku na neke… »
Vesti dana »
Mlekari i poljoprivrednici četvrti dan blokiraju Ibarsku magistralu
Biznis.rs pre 1 satjoš 17 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: pretežno sunčano sa postepenim naoblačenjem i kišom posle podne
Naslovi.ai pre 1 satjoš 19 povezanih
Rubio: SAD zauvek ostaju vezane za Evropu, kraj transatlantske ere nije naš cilj
Beta pre 1 satjoš 14 povezanih
Ovaj granični prelaz u "crvenom" od ranog jutra: Gužve pred Sretenje već počele, evo kako da ih izbegnete
Mondo pre 3 satajoš 12 povezanih
Starmer iz Minhena: Graditi evropskiji NATO, Rusija se naoružava upozoreni smo
Danas pre 57 minutajoš 9 povezanih