Povezane vesti
Lečić i ja smo bili na večeri: Suzana Mančić ispričala dugo čuvanu tajnu!
Mondo 12.04.2021
Voditeljka prokomentarisala slučaj Branislava Lečića. Voditeljka prokomentarisala slučaj Branislava Lečića. Voditeljka Suzana Mančić prokomentarisala je slučaj Branislava Lečića kog je glumica Danijela Štajnfeld prijavila za silovanje, a Merima Isaković… »
Znam leku 30 godina, kao i danijelu i merimu: Mima Karadžić o slučaju koji je uzdrmao Srbiju!
Mondo 12.04.2021
Glumac proslavio 66. rođendan. Glumac proslavio 66. rođendan. Glumac Mima Karadžić proslavo je 66. rođendan i otkrio da ga i danas "vuku za uši". Mima se dotakao i slučaja Branislava Lečića kog je koleginica Danijele Štajnfeld prijavila za silovanje, a… »
Vesti dana »

Novi Sad: Razišla se grupa studenata koja je pokušala da spreči ispitni rok na Pravnom fakultetu
Sputnik pre 23 minutajoš 26 povezanih

Profesorka VIŠER-a: Predsednica Akademije i nekoliko profesora izbacili studente iz zgrade
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih

VJT u Beogradu ne postupa ni u jednom predmetu u vezi sa padom nadstrešnice, ali su ovlastili TOK da ispita izjavu da je u pitanju bio terorizam
Moj Novi Sad pre 13 minutajoš 31 povezana

Stigao ukaz kijevskog režima: Zelenski traži produženje ratnog stanja i opšte mobilizacije!
Alo pre 13 minutajoš 31 povezana

Đedović Handanović: Srbija razmatra dve opcije za razvoj nuklearne energije
Beta pre 8 minutajoš 22 povezane