Povezane vesti

Premijer ne uspijeva da ukloni negatora genocida iz Vlade Crne Gore

Slobodna Evropa 13.04.2021
Sukob između premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića i dijela parlamentarne većine u Crnoj Gori, predvođenom Demokratskim frontom (DF) kulminirao je nakon posljednjeg neuspješnog pokušaja prevazilaženja političke krize. Na sastanku, 12. aprila… »

Krivokapić nešto krije! Mandić upozorava: Veoma opasno ako Vlada Crne Gore učestvuje u kampanji protiv Republike Srpske…

Pravda 13.04.2021
Ako Vlada Crne Gore učestvuje u kampanji protiv Republike Srpske – to postaje veoma opasno, kazao je danas u emisiji “Fokus” na B92 jedan od lidera DF-a Andrija Mandić. On je poručio da su tražili od premijera Zdravka Krivokapića da se izmiri s… »

Da li će Dritan Abazović biti novi premijer Crne Gore?

Vesti online 13.04.2021
Novi parlamentarni izbori u Crnoj Gori najgora su i najopasnija opcija za izlaz iz teške političke krize u koju je ušla vladajuća koalicija. Jedno od rešenja za izlazak iz pat pozicije o kome se sve glasnije spekuliše je i temeljna rekonstrukcija… »

Vlada pred raskolom?!

Vesti online 13.04.2021
Sukob crnogorskog premijera i lidera Demokratskog fronta preti da se izmakne kontroli, jer njihove nesuglasice prerastaju u sve teže optužbe, koje ukazuju na dubinu podela među izbornim pobednicima. Milo i komite trljaju ruke. Jaz je postao još veći… »

"Veoma sam zabrinut. Ima nešto što Krivokapić ne želi da nam kaže" VIDEO

B92 13.04.2021
Ako Vlada Crne Gore učestvuje u kampanji protiv Republike Srpske - to postaje veoma opasno, kaže u emisiji "Fokus" Andrija Mandić. "Tražili smo od Krivokapića da se izmiri sa Leposavićem. Smatramo da se kriza može izbeći ako se nađe zajednički… »

Pomirenje Krivokapića i Leposavića ključ opstanka vlade

RTV 13.04.2021
PODGORICA - Pomirenje premijera Zdravka Krivokapića i ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića, ključ je za opstanak vlade, izjavio je jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević. Knežević je agenciji MINA rekao… »

Šta se dešava u Crnoj Gori: Krivokapić se sastaje sa Milom Đukanovićem; Abazović ruši vladu?

B92 13.04.2021
Susret lidera vladajuće većine u Crnoj Gori i premijera Zdravka Krivokapića u ponedeljak uveče završio je optužbama za rušenje vlade. Za rušenje vlade je prosrpski Demokratski front i potpredsednika vlade zaduženog za sigurnosni sektor Dritana… »

Pomirenje Krivokapića i Leposavića ključ opstanka vlade

Politika 13.04.2021
PODGORICA – Pomirenje premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića i ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića, ključ je za opstanak vlade, izjavio je jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević. Knežević je… »

Kuva se kao žaba: Krivokapiću ističe vreme na vlasti

Pravda 13.04.2021
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić pokušao je još jednom, na sastanku s liderima stranaka parlamentarne većine, da izdejstvuje smenu ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića. Leposavić je i dalje pri stavu da poštuje sve… »

Nisam se tajno sastao sa Đukanovićem

Politika 13.04.2021
Premijer Zdravko Krivokapić negirao je da se u ponedeljak tajno sastao sa predsednikom Milom Đukanovićem, već da je bio na pripremnom sastanku za sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost, koja će biti održana u petak. „Nikada se nisam tajno sastao… »

Krivokapić: Nisam se tajno sastao sa Đukanovićem

RTV 13.04.2021
PODGORICA - Premijer Zdravko Krivokapić negirao je da se u ponedeljak tajno sastao sa predsednikom Milom Đukanovićem, već da je bio na pripremnom sastanku za sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost, koja će biti održana u petak. "Nikada se nisam… »

Vesti dana »