Повезане вести
Амерички министар одбране најавио слање додатних 500 војника у Немачку
Политика 13.04.2021
Берлин – Амерички министар одбране Лојд Остин најавио је да ће у Немачку упутити још 500 војника и да више неће разматрати велико смањивање војника у иностранству као што је то чинила администрација бившег председника Доналда… »
Америка мења Трампову политику и шаље додатне војнике у Немачку
Глас Америке 13.04.2021
БЕРЛИН — Сједињене Државе су најавиле да ће повећати број својих војника стационираних у Немачкој у светлу најновијих тензија са Русијом због Украјине. Тај потез представља преокрет у односу на планове бившег председника… »
Амерички министар одбране најавио слање 500 војника у Немачку
Слободна Европа 13.04.2021
Амерички министар одбране Лојд Остин (Ллоид Аустин) најавио је у уторак, 13. априла, да ће у Немачку упутити још 500 војника и да више неће разматрати велико смањивање војника у иностранству као што је то чинила администрација… »
Аустин најавио слање 500 додатних војника у Немачку као јачање веза
Слободна Европа 13.04.2021
Амерички министар одбране Лојд Остин (Ллоид Аустин) је на почетку своје прве посете Европи рекао да ће САД стационирати још 500 војника у Немачкој у покушају јачања билатералних веза. „Информисао сам министарку о нашој намери да… »
САД размештају додатних 500 војника у Немачкој
Нови магазин 13.04.2021
Сједињене Америчке Државе (САД) ће разместити додатних 500 војника у Немачкој, изјавио је данас амерички министар одбране Лојд Остин. "Обавестио сам (немачког) министра одбране о намери да од ове јесени распоредимо око 500… »
САД размештају додатних 500 војника у Немачкој
Н1 Инфо 13.04.2021
Сједињене Америчке Државе ће разместити додатних 500 војника у Немачкој, изјавио је амерички министар одбране Лојд Остин. „Обавестио сам министарку одбране о намери да од ове јесени распоредимо око 500 додатних америчких војника… »
САД шаље додатних 500 војника у Немачку
Нова 13.04.2021
Сједињене Америчке Државе ће разместити додатних 500 војника у Немачкој, изјавио је амерички министар одбране Лојд Остин. „Обавестио сам министарку одбране о намери да од ове јесени распоредимо око 500 додатних америчких војника… »
Аустин: САД повећава војно присуство у Њемачкој
Ал Јазеера 13.04.2021
Додатне снаге ојачат ће одвраћање и одбрану у Европи, казао је амерички министар одбране. Сједињене Америчке Државе распоредит ће додатних 500 припадника америчке војске у Њемачку, изјавио је у уторак министар одбране Ллоид… »
САД шаљу 500 војника у Немачку
РТВ 13.04.2021
ВИСБАДЕН - "САД ће повећати своје војно присуство у Немачкој стационирањем додатних 500 војника", изјавио је у Берлину амерички министар одбране Лојд Остин. Остин је, после састанка са немачком колегиницом Анегрет Крамп… »
Вести дана »
Измене у саобраћају од ноћас у Булевару краља Александра: Ови трамваји се привременио укидају, уводе се нове линије и измене трасе
Курир пре 55 минутајош 1 повезана
Северина на концерту у Загребу подржала Дијану Хрку: Та мајка штрајкује глађу јер годину дана тражи истину и правду (ВИДЕО)
Данас пре 2 сатајош 1 повезана