Povezane vesti
Kon: Rekao sam Vučiću u lice da greši!
Pravda 13.04.2021
Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa Predrag Kon izjavio je da okupljanja na otvorenom bez nošenja maski mogu biti dozvoljena za mesec i po do dva. Nije želeo da govori o kršenju mera Gorana Vesića (prisustvovao na proslavi… »
Kon: Okupljanja bez maske na otvorenom za mesec i po, dva
Nova 13.04.2021
Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa Predrag Kon izjavio je da okupljanja na otvorenom bez nošenja maski mogu biti dozvoljena za mesec i po do dva. „Vrlo brzo ćemo mi, kad se spusti aktivnost virusa, za jedno mesec i po, dva… »
Danas 13.04.2021
Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa Predrag Kon izjavio je da okupljanja na otvorenom bez nošenja maski mogu biti dozvoljena za mesec i po do dva. „Vrlo brzo ćemo mi, kad se spusti aktivnost virusa, za jedno mesec i po, dva… »
N1 Info 13.04.2021
Vesti dana »
Otklonjen kvar na dalekovodu, Ivanjica postepeno dobija struju
Morava info pre 37 minutajoš 35 povezanih
Srbija pod snegom: Vanredno u 11 opština, trafostanice u Loznici ponovo pod naponom, upozorenje Puteva Srbije
NIN pre 2 satajoš 41 povezana
Iran u krizi: Protesti širom zemlje, nejasan broj žrtava i rastući međunarodni pritisak
NIN pre 1 satjoš 28 povezanih
Ledeni dan u Srbiji - vanredno u 11 opština, evakuisano 37 osoba; Postepeno stiže struja u Ivanjicu, problemi u zlatiborskom i moravičkom kraju
RTV pre 42 minutajoš 57 povezanih
"Zato ne volim ove utakmice": Zvezda pobeđuje, ali Dejanu Stankoviću jedno kvari raspoloženje
Mondo pre 27 minutajoš 30 povezanih