Povezane vesti
Kon: Rekao sam Vučiću u lice da greši!
Pravda 13.04.2021
Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa Predrag Kon izjavio je da okupljanja na otvorenom bez nošenja maski mogu biti dozvoljena za mesec i po do dva. Nije želeo da govori o kršenju mera Gorana Vesića (prisustvovao na proslavi… »
Kon: Okupljanja bez maske na otvorenom za mesec i po, dva
Nova 13.04.2021
Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa Predrag Kon izjavio je da okupljanja na otvorenom bez nošenja maski mogu biti dozvoljena za mesec i po do dva. „Vrlo brzo ćemo mi, kad se spusti aktivnost virusa, za jedno mesec i po, dva… »
Danas 13.04.2021
Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa Predrag Kon izjavio je da okupljanja na otvorenom bez nošenja maski mogu biti dozvoljena za mesec i po do dva. „Vrlo brzo ćemo mi, kad se spusti aktivnost virusa, za jedno mesec i po, dva… »
N1 Info 13.04.2021
Vesti dana »

uživo PROTESTI U SRBIJI Razlupana zgrada Tužilaštva u Valjevu, demoliran i jedan ugostiteljski objekat
Euronews pre 27 minutajoš 26 povezanih

Trump kaže da Putin traži više teritorije, Zelenski 'odbio predaju oblasti Donjeck'
Slobodna Evropa pre 22 minutajoš 22 povezane

Infrastruktura železnice instalirala dodatnu opremu za praćenje „kretanja“ ploče na Prokopu
Nova ekonomija pre 8 satijoš 24 povezane