Povezane vesti
Kon: Rekao sam Vučiću u lice da greši!
Pravda 13.04.2021
Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa Predrag Kon izjavio je da okupljanja na otvorenom bez nošenja maski mogu biti dozvoljena za mesec i po do dva. Nije želeo da govori o kršenju mera Gorana Vesića (prisustvovao na proslavi… »
Kon: Okupljanja bez maske na otvorenom za mesec i po, dva
Nova 13.04.2021
Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa Predrag Kon izjavio je da okupljanja na otvorenom bez nošenja maski mogu biti dozvoljena za mesec i po do dva. „Vrlo brzo ćemo mi, kad se spusti aktivnost virusa, za jedno mesec i po… »
Danas 13.04.2021
Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa Predrag Kon izjavio je da okupljanja na otvorenom bez nošenja maski mogu biti dozvoljena za mesec i po do dva. „Vrlo brzo ćemo mi, kad se spusti aktivnost virusa, za jedno mesec i po… »
N1 Info 13.04.2021
Vesti dana »
Vlada Srbije u subotu odlučuje o proglašenju dana žalosti zbog tragedije na Cetinju
In medija pre 6 satijoš 35 povezanih
Prosvetari reagovali na Vučevićeve pretnje: Ne plašimo se, nećemo popustiti pred pritiscima
N1 Info pre 1 satjoš 28 povezanih
Objavljivanje ličnih podataka pojedinih studenata u blokadi kao ugrožavanje bezbednosti
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 20 povezanih