Povezane vesti
Pevač postao taksista - zamenio mikrofon za volan: Dosta sam zarađivao, a sada pevam ljudima u kolima!
Mondo 13.04.2021
Morao je da se snađe. Morao je da se snađe. Pevač i nekadašnji učesnik Zadruge rešio je da ne sedi skrštenih ruku i da čeka kada će nastupi ponovo početi, već je odlučio da se baci na posao i umesto mikrofona uzeo volan u ruke. Počeo je da taksira i… »
Pevač zbog korone postao taksista: "Mnogo sam zarađivao, a sad nema posla... pre pet dana sam počeo da vozim taksi"
Blic 13.04.2021
Pevač Marko Stolić odlučio je da ne sedi skrštenih ruku i čeka da prođe pandemija, već je našao rešenje i način da zarađuje dok mu je muzička karijera na pauzi. Marko je u "Pinkovim zvezdama" svojevremeno zauzeo drugo mesto, i ostao upamćen kao miljenik… »
Vesti dana »

Haos na Preševu! Srbi zaglavljeni u neviđenoj gužvi, koloni se ne nazire kraj, ako ste se zaputili ka Grčkoj, spremite se: Evo koliko se čeka (foto)
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih

"Ubili smo ga u njegovom apartmanu": Likvidiran iranski general, Izrael nastavlja sa novim talasom napada
Mondo pre 3 satajoš 22 povezane

Veliki požari na hrvatskom primorju, sumnja se da su podmetnuti
BBC News pre 5 minutajoš 25 povezanih

Viši sud u Zaječaru poništio rešenje GIK-a kojim se odbijaju prigovori opozicije
NIN pre 2 satajoš 11 povezanih