Povezane vesti
Eksperiment u Grčkoj: Holandski turisti pristali da budu zatvoreni osam dana u hotelu
Radio 021 14.04.2021
Skoro 200 holandskih turista zamenilo je karantin u svojoj zemlji za osam dana dobrovoljnog zatvaranja u grčkom odmaralištu. Reč je o testu koji bi trebalo da pokaže da li se mogu organizovati bezbedni godišnji odmori tokom pandemije kovid19, piše… »
More će moći da gledaju samo iz svojih soba: Korona eksperiment na grčkom Rodosu za 200 ljudi!
Mondo 14.04.2021
Imaće pristup bazenima, restoranima i drugim objektima unutar hotelskog kompleksa, ali ga ne smeju napuštati. Imaće pristup bazenima, restoranima i drugim objektima unutar hotelskog kompleksa, ali ga ne smeju napuštati. Skoro 200 turista iz Holandije je… »
Korona eksperiment u Grčkoj 200: ljudi ide na ostrvo Rodos, ali odmaralište neće smeti da napuste
Blic 13.04.2021
Skoro 200 holandskih turista zamenilo je karantin u svojoj zemlji za osam dana dobrovoljnog zatvaranja u grčkom odmaralištu, u okviru testa da se vidi da li se mogu organizovati bezbedni godišnji odmori tokom pandemije Kovida. - Veoma sam uzbuđena –… »
Vesti dana »

"To je onaj kamenčić u cipeli koji me žulja" Blagojević izbacio Ukrajince, pa imao poruku za Grobare
Kurir pre 4 satijoš 9 povezanih

Kazna do 5.000 evra, oduzimanje dozvole na 2 meseca, ali i zatvor! Novi zakon o saobraćaju danas stupa na snagu u Bugarskoj i stroži je od svih prethodnih
Blic pre 20 minutajoš 1 povezana

Tramp šalje svog čoveka u Rusiju! ''Dao sam Putinu rok da postigne sporazum sa Ukrajinom''
Alo pre 4 satijoš 5 povezanih

Određen pritvor do 30 dana za desetoricu uhapšenih u Novom Pazaru: Advokati ulažu žalbu
Blic pre 7 satijoš 3 povezane

Olivera Kovačević o smenjivanju s mesta urednice Pesme za Evroviziju: Nisam želela da cenzurišem bilo koga na festivalu
Danas pre 4 satijoš 1 povezana