Povezane vesti

Fajnenšal tajms: Građani Balkana zahvalni Srbiji na vakcinama

Danas 14.04.2021
Srbija menja svoju međunarodnu reputaciju i pokazuje da vakcinaciona diplomatija nije samo rezervisana za velike sile, piše Fajnenšal Tajms. FT objavio je tekst u kojem je ocenio da su mnogi građani iz regije zahvalni Srbiji na uspešnoj imunizaciji… »

FT o Srbiji: Promena međunarodne reputacije diplomatijom vakcina

N1 Info 14.04.2021
Kampanjom vakcinacije protiv kovida-19 Srbija menja svoju međunarodnu reputaciju i pokazuje da diplomatija vakcina nije rezervisana samo za globalne sile, ocenio je Fajnenšel tajms. Navodeći da je Beograd kupio kineske, ruske i zapadne vakcine protiv… »

Mediji pišu o uspešnoj vakcina diplomatiji Srbije

RTV 14.04.2021
BEOGRAD - Srbija menja svoju međunarodnu reputaciju i pokazuje da diplomatija vakcina ne pripada samo globalnim silama, pišu danas Novosti, pozivajući se na članak u Fajnenšel tajmsu, u kojem se ističe da je Srbija "vakcina diplomatijom" predsednika… »

Vučića hvale i njegovi kritičari: "Fajnenšel tajms" o vakcinaciji u Srbiji: Diplomatija vakcina nije rezervisana samo za…

Blic 13.04.2021
Još jedan svetski list je u jednom od svojih tekstova pohvalio uspešan proces imunizacije u Srbiji. Britanski "Fajnenšel tajms", između ostalog, piše o uspehu pregovora sa istokom i sa zapadom, vakcinaciji ljudi iz regiona i poklanjanju cepiva, ali… »

Vesti dana »

Priština neće dijalog

Vesti online pre 1 satjoš 62 povezane

U Srbiji još 132 novoobolela, šest preminulih

Glas Zaječara pre 3 satajoš 25 povezanih

Vrhovni kasacioni sud ukinuo presudu Darku Šariću

Sputnik pre 1 satjoš 22 povezane

Imunizacija u Paraćinu: Danas pre podne primali drugu dozu

Večernje novosti pre 28 minutajoš 18 povezanih