Повезане вести

Реакција од 1000 речи - Колико је Рубен Аморим значио Спортингу?

Реакција од 1000 речи - Колико је Рубен Аморим значио Спортингу?

Спортске.нет 14.04.2021
Посао је јуче завршен, Манчестер јунајтед је Спортингу из Лисабона платио клаузулу од 10.000.000 евра и од "лавова" купио тренера Рубена Аморима, који ће већ за викенд сести на клупу великана са "Острва". Навијачи Јунајтеда били… »
Добио јакну са српском заставом и разбијену аркаду за велики јубилеј: Милан Лучић крвав завршио 1.000 НХЛ меч у каријери…

Добио јакну са српском заставом и разбијену аркаду за велики јубилеј: Милан Лучић крвав завршио 1.000 НХЛ меч у каријери…

Спортал блиц 14.04.2021
, канадски хокејаш српског порекла, одиграо је 1000. меч у НХЛ лиги! Велики јубилеј обележио је - тучом. Није необично да се хокејаши потуку на леду, а Лучић је ушао у клинч са Скотом Сабурином који је прихватио “бацање… »
НХЛ: Српски хокејаш обележио јубилеј тучом

НХЛ: Српски хокејаш обележио јубилеј тучом

Н1 Инфо 14.04.2021
Хокејаш Калгари Флејмса Милан Лучић протекле ноћи био је у центру пажње на утакмици у којој је његов тим савладао Торонто Мапл лифсе резултатом 3:2. Прво због тога што му је то био јубиларни 1000. меч у најбољој хокејашкој… »
На 1000. мечу се побио и добио јакну са српском заставом

На 1000. мечу се побио и добио јакну са српском заставом

Нова 14.04.2021
Милан Лучић, канадски хокејаш српског порекла, одиграо је 1000. меч у НХЛ лиги који је обележио тучом. Није необично да се играчи повремено побију на утакмицама НХЛ лиге, тада би све стало, а они би добили простор да голим… »
Севале песнице, Србин завршио сав крвав: Чим сам га видео знао сам да следи туча! (видео)

Севале песнице, Србин завршио сав крвав: Чим сам га видео знао сам да следи туча! (видео)

Мондо 14.04.2021
Србин је велики јубилеј прославио уз тучу! Србин је велики јубилеј прославио уз тучу! Канадски хокејаш српског порекла Милан Лучић прославио је свој 1.000 меч у НХЛ-у тучом! Он се на мечу свог Калгарија против Торонта потукао са… »

Вести дана »