Povezane vesti
Da li će se Novak vakcinisati? U Monte Karlu je Đoković ponovo govorio o vakcinama i evo šta je imao da kaže /video/
Sportal blic 14.04.2021
pred dotakao se pitanja vakcinacije tenisera i boravku u Beogradu. Nekoliko puta prethodnih meseci najbolji teniser sveta je govorio da mu nedostaje publika kada je igrao pred praznim tribinama. Srpski teniser je istakao da je sada bogatiji za to… »
Đoković: Pitao sam ATP da li se razgovara o vakcini VIDEO
Nova 14.04.2021
Novak Đoković pred turnir u Monte Karlu dotakao se pitanja vakcinacije tenisera i boravku u Beogradu. Nekoliko puta prethodnih meseci je Novak govorio da mu nedostaje publika kada je igrao pred praznim tribinama. Srpski teniser je istakao da je sada… »
Vesti dana »
"Politički interes i pregovaranje": Da li bi preuzimanje NIS od strane MOL bilo korisno Srbiji?
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 7 povezanih
MUP objavio novu fotografiju napadača koji je izbo ženu na Novom Beogradu
Nova pre 55 minutajoš 28 povezanih
"Setio sam se kad smo pobedili San Antonio": Sašu Obradovića Zvezdin biser podsetio na Morica Vagnera
Mondo pre 59 minutajoš 66 povezanih
Evropa stala uz Ukrajinu: Sve oči uprte u sastanak Trampa i Zelenskog, sudbina Kijeva odlučuje se na Floridi
Kurir pre 40 minutajoš 29 povezanih
"Kijev ne žuri da reši sukob mirnim putem" Putin: Ukrajinske vlasti su ranije izabrale da započnu rat, mi pokušavamo da ga okončamo
Večernje novosti pre 2 satajoš 74 povezane