Povezane vesti
Profesor iz Srbije postao hit na društvenim mrežama "Morao sam da prekinem, žena puzala da izađe iz sobe"
Blic 14.04.2021
Profesor na medicinskom fakultetu, Ivan Boričić, postao je prava zvezda društvenih mreža, kada je jedan od njegovih studenata postavio snimak napravljen tokom onlajn nastave. Naime, njegova žena je morala da prođe kroz dnevni boravak, a zbog načina… »
Izvinite, žena puzala da izađe iz sobe: Hit snimak profesora iz Beograda, morao da prekine predavanje!
Mondo 14.04.2021
Snimak onlajn predavanja je vrlo brzo postao viralan. Snimak onlajn predavanja je vrlo brzo postao viralan. Već duže od godinu dana koliko traje pandemija korona virusa, svedoci smo izmeštanja u "onlajn svet", pa je tako i nastava na daljinu postala… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 5 satijoš 31 povezana

Dekan Fizičkog fakulteta poručio ministarki prosvete: Dođite i uhapsite ceo fakultet
Danas pre 5 satijoš 26 povezanih

"Gazdu su videli kako uzima kesu sa parama i beži": Oglasila se supruga preminulog vozača Hitne pomoći iz Kočana: "Evo šta mi je rekao na dan požara"
Blic pre 1 satjoš 58 povezanih

Kokanović: Načelnik Mačvanskog okruga automobilom naleteo na decu, među njima bile i moje ćerke
N1 Info pre 4 satijoš 19 povezanih

Nemački mediji: Sve više indicija o upotrebi zvučnog oružja u Srbiji
Vreme pre 6 satijoš 30 povezanih