Povezane vesti

Ministar Spajić: Crna Gora može da finansira svoja dugovanja

Nova 14.04.2021
Ministar finansija i socijalnog staranja u Vladi Crne Gore Milojko Spajić rekao je za Nova.rs da Crna Gora nije tražila da neko otplati dugove države, već samo potencijalno refinansiranje sa povoljnijim uslovima. Spajić ističe da trenutno nema… »

Preti li Crnoj Gori bankrot zbog duga Kini

Nova 14.04.2021
Evropska unija neće pomoći Podgorici da vrati kineski kredit od milijardu evra koji stiže na naplatu. Time Crna Gora postaje prva evropska žrtva "kineske dužničke diplomatije", piše Frankfurter algemajne cajtung. Ove vest je obišla region, a sada… »

Fon Kramon: Nije pametna odluka EU da ne pomogne Crnoj Gori

Danas 14.04.2021
Poslanica Evropskog parlamenta Viola fon Kramon (von Cramon) ocenila je danas da „nije mudra odluka“ EU da ne pomogne Podgorici u otplati kineskog kredita i pozvala institucije EU da još jednom razmisle o tom pitanju. „Nisam sigurna da je to… »

EU odbila da plati dugove Crne Gore prema Kini

Danas 14.04.2021
Nakon što je Podgorica zamolila Brisel da joj pomogne u vraćanju kredita uzetih na Istoku za izgradnju putne infrastrukture Do pre samo nedelju-dve izgledalo je da će Evropska unija pomoći crnogorskim vlastima u vraćanju gotovo milijardu evra kredita… »

Fon Kramon: Kina, na račun duga, može preuzeti veći deo obale Crne Gore

Vesti online 14.04.2021
Izvestilac Evropskog parlamenta za Kosovo, Viola fon Kramon, kritikovala je danas odluku EU da ne pomogne Crnoj Gori u otplati zaduženja prema Kini, koje iznosi milijardu dolara. Fon Kramen je pozvala EU da “dva puta razmisli” o mogućoj… »

"Kina na račun duga može preuzeti veći deo obale Crne Gore"

B92 14.04.2021
Izvestilac Evropskog parlamenta za KiM, Viola fon Kramon, kritikovala je danas odluku EU da ne pomogne Crnoj Gori u otplati zaduženja prema Kini. Zaduženje iznosi milijardu dolara. Fon Kramon je pozvala EU da "dva puta razmisli" o mogućoj "strateški… »

Von Cramon: EU da 'dobro razmisli' o pomoći oko crnogorsko-kineskog duga

Slobodna Evropa 14.04.2021
Evropska zastupnica Viola von Cramon (Fon Kramon) i izvestiteljka Evropskog parlamenta za Kosovo je ocenila da "nije mudra odluka" EU da ne pomogne Podgorici u otplati kredita koju je Crna Gora preuzela od kineskih banaka. Von Cramon je putem svog Twitter… »

Kina na račun duga možda preuzme obalu Crne Gore

Politika 14.04.2021
BRISEL - Izvestilac Evropskog parlamenta za Kosovo, Viola fon Kramon, kritikovala je danas odluku EU da ne pomogne Crnoj Gori u otplati zaduženja prema Kini, koje iznosi milijardu dolara. Fon Kramon je pozvala EU da „dva puta razmisli” o mogućoj… »

Fon Kramon upozorila EU: Pomagajte, korumpirani Milo prodao Crnu Goru, Kina "kupila" celu obalu!

Srbija danas 14.04.2021
Evropska unija je već jednom napravila "grešku" u Grčkoj i Kina je preuzela luku Pirej. Izvestilac Evropskog parlamenta za Kosmet, Viola fon Kramon, kritikovala je danas odluku EU da ne pomogne Crnoj Gori u otplati zaduženja prema Kini, koje iznosi… »

Kramon: Kina, na račun duga, može preuzeti veći deo obale C.Gore

RTV 14.04.2021
BRISEL - Izvestilac Evropskog parlamenta za Kosovo, Viola fon Kramon, kritikovala je danas odluku EU da ne pomogne Crnoj Gori u otplati zaduženja prema Kini, koje iznosi milijardu dolara. Fon Kramen je pozvala EU da dva puta razmisli o mogućoj… »

Kramon: Kina, na račun duga, može preuzeti veći deo obale CG

Dnevnik 14.04.2021
BRISEL: Izvestilac Evropskog parlamenta za Kosovo, Viola fon Kramon, kritikovala je danas odluku EU da ne pomogne Crnoj Gori u otplati zaduženja prema Kini, koje iznosi milijardu dolara. Fon Kramen je pozvala EU da ”dva puta razmisli” o mogućoj… »

Vesti dana »