Повезане вести

Путин: Имам добар имуни одговор после прве дозе вакцине

Путин: Имам добар имуни одговор после прве дозе вакцине

Нова 14.04.2021
Председник Русије Владимир Путин изјавио је да се након друге дозе вакцине против вируса корона осец́а добро, да нема никаквих нежељених ефеката и да му се добар имунолошки одговор појавио вец́ после прве дозе. „Десет минута пре… »
Путин примио другу дозу вакцине против коронавируса

РТВ 14.04.2021
МОСКВА - Председник Русије Владимир Путин објавио је данас да је примио другу дозу вакцине против коронавируса. "Управо сам примио другу дозу", рекао је Путин на састанку одбора Руског географског друштва, преноси ТАСС. Кремљ је… »
Путин примио другу дозу вакцине против ЦОВИД-а 19

Путин примио другу дозу вакцине против ЦОВИД-а 19

Слободна Европа 14.04.2021
Руски предсједник Владимир Путин изјавио је да је примио другу дозу једне од руских вакцина против ЦОВИД-а 19. Кремљ је прошлог мјесеца саопштио да је предсједник примио прву дозу вакцине. Није познато коју је од три руске… »

Нови магазин 14.04.2021
Руски председник Владимир Путин изјавио је данас да је примио другу дозу вакцине против коронавируса. "Желим да вас обавестим да сам пре неколико тренутака, непосредно пре уласка у ову собу, добио другу вакцину и сигуран сам да… »
Владимир Путин примио и другу дозу вакцине

Владимир Путин примио и другу дозу вакцине

Н1 Инфо 14.04.2021
Председник Русије Владимир Путин изјавио је да је примио другу дозу једне од руских вакцина против ковида 19, јавила је руска новинска агенција "Интерфакс". Кремљ је прошлог месеца саопштио да је предсједник Русије примио прву… »
Владимир Путин примио и другу дозу вакцине против короне

Владимир Путин примио и другу дозу вакцине против короне

Нова 14.04.2021
Председник Русије Владимир Путин саопштио је да је примио другу дозу вакцине против ковида, три недеље након прве вакцинације. „Желим да вас обавестим да сам управо, пре уласка у ову салу, примио и другу вакцину. Надам се да ц́е… »

Вести дана »