Povezane vesti
Maler Maje Volk: Ostala bez penzije, pa raskinula veridbu
Nova 14.04.2021
Umesto da sa svojim verenikom stane pred oltar, scenaristkinja i profesorka Maja Volk i Nikos Gusgunis, raskinli su veridbu. Maja se nedavno suočila s ozbiljnim egzistencijalnim problemima, budući da je zbog administrativne greške ostala bez penzije, ali… »
Maja Volk raskinula veridbu, njegovi se protivili braku: "Pisala sam mu da ću doći da uzmem moje blendere, nije mi odgovorio"
Blic 14.04.2021
Umesto da stanu pred oltar, scenaristkinja i profesorka Maja Volk i njen doskorašnji partner Nikos Gusgunis, raskinli su veridbu. Maja Volk (62) nedavno se suočila sa ozbiljnim egzistencijalnim problemima, budući da je zbog administrativne greške ostala… »
Vesti dana »

Prva izjava Darka Lazića nakon saobraćajne nesreće: „Imam 15 kopči, alkohola i nedozvoljenih supstanci nije bilo“
Nova pre 2 minutajoš 69 povezanih

U Srbiju stižu kiša i zahlađenje Ristić dao preciznu prognozu za oktobar - evo gde će najviše pljuštati
Alo pre 2 minutajoš 24 povezane

Uefa usred noći objavila snimak čudesne odbrane golmana Zvezde! Čudesnom intervencijom spasao crveno-bele i ostavio Evropu u neverici!
Kurir pre 17 minutajoš 42 povezane

Generalni sekretar Saveta Evrope: Slažem se sa predsednikom Vučićem, potrebno oživeti demokratski dijalog
N1 Info pre 27 minutajoš 17 povezanih

Tramp traži istragu UN o 'trostrukoj sabotaži' i poručuje: 'Sramota'
BBC News pre 1 satjoš 13 povezanih