Povezane vesti
Maja Volk raskinula veridbu, njegovi se protivili braku: "Pisala sam mu da ću doći da uzmem moje blendere, nije mi odgovorio"
Blic 14.04.2021
Umesto da stanu pred oltar, scenaristkinja i profesorka Maja Volk i njen doskorašnji partner Nikos Gusgunis, raskinli su veridbu. Maja Volk (62) nedavno se suočila sa ozbiljnim egzistencijalnim problemima, budući da je zbog administrativne greške… »
Maler Maje Volk: Ostala bez penzije, pa raskinula veridbu
Nova 14.04.2021
Umesto da sa svojim verenikom stane pred oltar, scenaristkinja i profesorka Maja Volk i Nikos Gusgunis, raskinli su veridbu. Maja se nedavno suočila s ozbiljnim egzistencijalnim problemima, budući da je zbog administrativne greške ostala bez penzije… »
Vesti dana »
Putin potpisao zakon o otpisu kreditnih dugova za učesnike rata u Ukrajini
RTV pre 1 satjoš 4 povezane
Pucnjava kod izraelske ambasade u Amanu; Borelj: Članice EU moraju da postupaju po nalogu MKS-a
RTS pre 14 minutajoš 5 povezanih
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 8 satijoš 5 povezanih
Napisao optužnicu za ubistvo premijera: Jovan Prijić podneo ostavku istog jutra kada je ubijen Zoran Đinđić: Dan ranije doneo iskaz svedoka - saradnika kojim je razotkriven Zemunski klan
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
Nakon hladnog jutra sa slabim mrazom, pretežno sunčano i toplije
Politika pre 14 minutajoš 4 povezane