Povezane vesti

Uhapšen sveštenik zbog polnog uznemiravanja devojčice

Dnevnik 14.04.2021
BEOGRAD: Sveštenik jednog sela u svilajnačkoj opštini uhapšen je zbog polnog uznemiravanja 14-godišnje devojčice, javljaju beogradski mediji. Kako navode, svešteniku je određen pritvor do 30 dana. Sumnja se da je on neprimereno dodirivao maloletnu… »

Sveštenik uhapšen zbog polnog uznemiravanja

B92 14.04.2021
Sveštenik iz jednog sela u svilajnačkoj opštini uhapšen je zbog polnog uznemiravanja četrnaestogodišnje devojčice, prenose mediji. Određen mu je pritvor do 30 dana. Sumnja se da je neprimereno dodirivao maloletnu devojčicu u čijoj kući je bio… »

Skandal u svilajncu! Uhapšen sveštenik zbog pedofilije: Od devojčice tražio da ga poljubi u usta?

Mondo 14.04.2021
Sveštenik iz jednog sela u opštini Svilajnac je uhapšen zbog polnog uznemiravanja četrnaestogodišnje devojčice. Sveštenik iz jednog sela u opštini Svilajnac je uhapšen zbog polnog uznemiravanja četrnaestogodišnje devojčice. Svešteniku je… »

Sveštenik uhapšen zbog polnog uznemiravanja devojčice (14)

Nova 14.04.2021
Sveštenik jednog sela u svilajnačkoj opštini uhapšen je zbog polnog uznemiravanja četrnaestogodišnje devojčice. Njemu je određen pritvor do 30 dana nakon saslušanja. Sumnja se da je neprimereno dodirivao maloletnu devojčicu u čijoj kući je bio… »

Uhapšen sveštenik iz svilajnca: Došao da osvešta vodicu, pa počeo da pipka dete čim su roditelji izašli iz kuće!

Blic 14.04.2021
Sveštenik jednog sela u svilajnačkoj opštini uhapšen je zbog polnog uznemiravanja četrnaestogodišnje devojčice. Njemu je određen pritvor do 30 dana, a sumnja se da je neprimereno dodirivao maloletnu devojčicu u čijoj kući je bio da bi svetio… »

Vesti dana »