Повезане вести
Словенски шеф дипломатије негира тврдње нон-паперу у вези с БиХ
Слободна Европа 14.04.2021
Словенски министар вањских послова Анже Логар у сриједу, 14. априла, негирао је тврдње о наводном нон-паперу који је, према неким медијима у Словенији и Босни и Херцеговини (БиХ), Еуропској комисији доставио премијер Словеније… »
Хаос међу комшијама: Словенија оптужила Хрватску да је ЕУ предложила разбијање БиХ
Вести онлине 14.04.2021
Шеф словеначке дипломатије Анже Логар негирао је данас тврдње о наводном нон-пејперу који је, према неким медијима у Словенији и БиХ, Европској комисији доставио премијер Јанез Јанша, истакавши да је реч о манипулацији и… »
Велики дипломатски кикс БиХ! Огласио се министар спољних послова Словеније: Ми то не радимо, нисмо Хрватска
Србија данас 14.04.2021
Шеф словеначке дипломатије Анже Логар негирао је тврдње о наводном нон-пејперу који је, према медијима у Словенији и БиХ, Европској комисији доставио Јанша. Он је навео да је реч о манипулацији и покушају компромитације владе и… »
Словенски министар вањских послова: Нисмо слали нон-папер, БиХ је направила дипломатски кикс
Ал Јазеера 14.04.2021
Крајње је необично да се највиша комуникација представника двије државе објавила у медијима, казао је Анже Логар. Словенски министар вањских послова Анже Логар у сриједу је негирао тврдње о наводном нон-паперу који је, према… »
Шеф словеначке дипломатије о "нон пејперу" и прекрајању Балкана: Индискреција о Пахору је дипломатски кикс БиХ
РТВ 14.04.2021
ЉУБЉАНА - Шеф словеначке дипломатије Анже Логар негирао је данас тврдње о наводном нон-пејперу који је, према неким медијима у Словенији и БиХ, Европској комисији доставио премијер Јанез Јанша, истакавши да је реч о… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 58 минутајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 43 минутајош 1 повезана