Povezane vesti
Pastor: Nisam evroskeptik, ali moram biti realan
Nova 14.04.2021
Ja nisam evroskeptik, ništa se po tom pitanju kod mene nije promenilo, ali čovek ima odgovornost da bude realan, da se suoči sa onim što vidimo kao poruku sa nivoa Evropske unije, izjavio je za Radio-televiziju Vojvodine, predsednik Skupštine AP… »
Pastor: Nije tačna slika Vučića i Orbana za koje govore da vladaju čvrstom rukom
N1 Info 14.04.2021
Ja nisam evroskeptik, ništa se po tom pitanju kod mene nije promenilo, ali čovek ima odgovornost da bude realan, da se suoči sa onim što vidimo kao poruku sa nivoa Evropske unije, izjavio je za Radio-televiziju Vojvodine, predsednik Skupštine AP… »
Pastor: Nisam evroskeptik, ali moram biti realan
RTV 14.04.2021
NOVI SAD - Moj izjava o poštovanju mađarskog premijera Viktora Orbana zbog toga što se ne povinuje interesima velikih, pa ni Evropske unije, izrečena je kao reakcija na novinarsko pitanje upućeno u vezi sa pozicijom Orbanove stranke Fides unutar Evropske… »
Vesti dana »
"Bez objašnjenja ukinuti programi na tri departmana Filozofskog u Nišu, studenti i mi nastavnici ne znamo kakvi su dalji planovi"
Nova pre 1 satjoš 23 povezane
Šest razloga zašto će svetska kriza trajati duže od rata na Bliskom istoku
BBC News pre 55 minutajoš 24 povezane
Hapšenje u NIS-u: Radnici iz cisterne krali gorivo namenjeno za snabdevanje aviona
Mondo pre 2 satajoš 22 povezane
Tramp: Američka vojska ostaje oko Irana, upozoravam Teheran da ćemo pucati ako ne poštuje sporazum
Nedeljnik pre 2 satajoš 24 povezane