Повезане вести

Вучић: Насмејао сам се кад сам видео да пише да сам Стефановићу наметнуо Дијану Хркаловић

Вучић: Насмејао сам се кад сам видео да пише да сам Стефановићу наметнуо Дијану Хркаловић

Данас 15.04.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да су нетачни наводи у недељнику НИН да је наметнуо бившу државну секретарку Дијану Хркаловић садашњем министру одбране, а тада министру полиције, Небојши Стефановићу. „Када сам… »
Инспектор Думановић одговара на оптужбе министра Стефановића

Инспектор Думановић одговара на оптужбе министра Стефановића

Нова 15.04.2021
Некадашњи припадник Одељења МУП за тајно праћење Милан Думановић који је за НИН изјавио да је Вучић „Дијану Хркаловић наметнуо Небојши Стефановићу“, за Нова.рс каже да је изјава министра одбране да он није био полицајац са… »
Стефановић: Ја сам поставио Хркаловић за државну секретарку, Вучић њу није наметнуо

Стефановић: Ја сам поставио Хркаловић за државну секретарку, Вучић њу није наметнуо

Данас 15.04.2021
Министар одбране и некадашњи министар унутрашњих послова (МУП) Небојша Стефановић означио је је данас као „бесмислицу“ тврдњу бившег полицајца Милана Думановића, који је за НИН изјавио да му је Александар Вучић наметнуо Дијану… »
Вучић: Смешно да сам Стефановићу наметнуо Дијану Хркаловић

Вучић: Смешно да сам Стефановићу наметнуо Дијану Хркаловић

Нова 15.04.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да су нетачни наводи а је наметнуо бившу државну секретарку Дијану Хркаловић садашњем министру одбране, а тада министру полиције, Небојши Стефановићу. „Кад сам видео ту насловну… »
Новац од дроге узимају СНС и БИА, Хркаловићка је Вучићев човек

Новац од дроге узимају СНС и БИА, Хркаловићка је Вучићев човек

Луфтика 15.04.2021
Некадашњи припадник Одељења Министарства унутрашњих послова (МУП) за тајно праћење Милан Думановић изјавио је да је Александар Вучић, „Дијану Хркаловић наметнуо Небојши Стефановићу“, као и да је с функције у полицији… »
Стефановић: Ја сам поставио Дијану Хркаловић за државну секретарку МУП, Вучић њу није наметнуо

Стефановић: Ја сам поставио Дијану Хркаловић за државну секретарку МУП, Вучић њу није наметнуо

Бета 15.04.2021
Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је данас да је он поставио Дијану Хркаловић за државну секретарку Министарства унутрашњих послова (МУП) док је био на челу тог министарства, демантујући тврдње да је њему председник… »
Стефановић: Ја сам поставио Дијану Хркаловић за секретарку МУП

Стефановић: Ја сам поставио Дијану Хркаловић за секретарку МУП

Нова 15.04.2021
Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је данас да је он поставио Дијану Хркаловић за државну секретарку Министарства унутрашњих послова (МУП) док је био на челу тог министарства, демантујући тврдње да је њему председник… »
Стефановић: Мени Вучић никада није наметнуо било кога, кадровски избори су моји

Стефановић: Мени Вучић никада није наметнуо било кога, кадровски избори су моји

Н1 Инфо 15.04.2021
Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је да је он поставио Дијану Хркаловић за државну секретарку Министарства унутрашњих послова док је био на челу тог министарства, демантујући тврдње да је њему председник Србије… »
Бивши припадник МУП-а: Вучић Стефановићу наметнуо Дијану Хркаловић

Бивши припадник МУП-а: Вучић Стефановићу наметнуо Дијану Хркаловић

Н1 Инфо 15.04.2021
Некадашњи припадник Одељења Министарства унутрашњих послова (МУП) за тајно праћење Милан Думановић изјавио је да је Александар Вучић "Дијану Хркаловић наметнуо Небојши Стефановићу", као и да је с функције у полицији смењена… »
Милан Думановић: Вучић је Хркаловић наметнуо Стефановићу

Нови магазин 15.04.2021
Некадашњи припадник Одељења Министарства унутрашњих послова (МУП) за тајно праћење Милан Думановић изјавио је да је Александар Вучић, "Дијану Хркаловић наметнуо Небојши Стефановићу", као и да је с функције у полицији… »

Нова 15.04.2021
Некадашњи припадник Одељења Министарства унутрашњих послова (МУП) за тајно праћење Милан Думановић изјавио је да је Александар Вучић, "Дијану Хркаловић наметнуо Небојши Стефановићу", као и да је с функције у полицији… »
Милан Думановић: Вучић је Хркаловић наметнуо Стефановићу, новац од дроге узимали СНС и БИА

Милан Думановић: Вучић је Хркаловић наметнуо Стефановићу, новац од дроге узимали СНС и БИА

Данас 15.04.2021
Некадашњи припадник Одељења Министарства унутрашњих послова (МУП) за тајно праћење Милан Думановић изјавио је да је Александар Вучић, „Дијану Хркаловић наметнуо Небојши Стефановићу“, као и да је с функције у полицији… »

Вести дана »