Povezane vesti

Savamala ponovo u žiži – osuđeni policajac hoće da govori, ali kad se penzioniše

N1 Info 15.04.2021
Nakon što ju je nedavno u svom izveštaju pomenuo Evropski parlament, afera Savamala ponovo se vratila u žižu. Pet godina od rušenja u beogradskoj četvrti, nema odgovora na pitanje ko je rušio objekte dok su pojedini građani zadržavani i vezivani… »

Policajac iz Savamale: Hoću na poligraf

Nova 15.04.2021
Policajac Goran Stamenković, jedini osuđeni u slučaju nelegalnog rušenja objekata u Savamali, nakon pisanja našeg portala o tome da mu je nuđena legalizacija nekretnine u zamenu da prizna krivicu, kaže za Nova.rs da je spreman da ide na poligraf o… »

Tužilaštva se već pet godina prave luda oko Savamale

Nova 15.04.2021
Ni posle pet godina nije rasvetljeno ko je i po čijem nalogu u noći 24. i 25. aprila 2016, u vreme dok je Srpska napredna stranka slavila izbornu pobedu, rušio objekte u beogradskoj četvrti Savamala. U ovom slučaju osuđen je samo tadašnji šef… »

Tepić: Tužilaštvo bilo zatečeno kada je saznalo da je državni vrh zataškavao “Savamalu”

Nedeljnik 15.04.2021
Foto: Printscreen N1 (Beta) – Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je za današnje izdanje lista “Danas” da je tužilaštvo bilo zatečeno kada je bivši šef smene dežurne službe beogradske policije Goran… »

Ko je Selaković: Vučićev čovek za crkvu i sudove u aferi Savamala

Pravda 15.04.2021
Nikola Selaković, aktuelni ministar spoljnih poslova u Vladi Ane Brnabić, ponovo je u fokusu javnosti. "Specijalac" predsednika Vučića (koji je bio i njegov sekretar) za pitanja crkve ali i pravosuđa, sada šlajfuje u blatu Savamale, pod teretom… »

Tepić: Tužilaštvo bilo zatečeno iskazom da je Selaković zataškavao Savamalu

N1 Info 15.04.2021
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je za list "Danas" da je tužilaštvo bilo zatečeno kada je bivši šef smene dežurne službe beogradske policije Goran Stamenković tokom saslušanja kazao da mu je nekadašnji… »

Tepić: Najviši državni funkcioneri zataškavali „Savamalu“

Danas 15.04.2021
Potpredsednica SSP za Danas nakon što je iznela tvrdnje da je Nikola Selaković terao policajca Stamenkovića da prizna krivicu zbog rušenja objekata u poznatom beogradskom kvartu Nelegalno rušenje objekata u Savamali, u izbornoj noći između 24. i… »

Tepić o Selakoviću i Savamali: Tužilaštvo je bilo zatečeno

Nova 15.04.2021
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je za današnje izdanje lista "Danas" da je tužilaštvo bilo zatečeno kada je bivši šef smene dežurne službe beogradske policije Goran Stamenković tokom saslušanja kazao da mu… »

BIRN: Uprava grada Beograda krije dokumentaciju o legalizaciji objekta u Mirijevu

Danas 15.04.2021
Već više od dve godine nadležni odbijaju da Balkanskoj istraživačkoj mreži (BIRN) dostave rešenje o ozakonjenju poslovno-stambenog objekta u vlasništvu Gorana Stamenkovića, koji je jedini krivično odgovarao zbog rušenja u Savamali, a… »

„Nekadašnji Arkanov prijatelj pokušava da zastraši žene“

Danas 14.04.2021
Reagovanje lidera SSP na izjavu čelnika Jedinstvene Srbije Kada pomislim da ljude, posebno žene, ne može niko gore da uvredi, pojavi se Dragan Marković Palma. Njegova izjava kojom Mariniku Tepić šalje na most i preporučuje koju boju čizama da… »

Vesti dana »