Povezane vesti

U požaru u Beogradu koji je izazvala zapaljena šerpa niko nije povređen

Novi magazin 15.04.2021
U požaru koji je izbio jutros oko 8.30 u Ulici prote Mateje broj 22 u Beogradu niko nije povređen, rečeno je agenciji Beta iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP). Kako su naveli, požar je izazvala šerpa koja se zapalila na šporetu u stanu na… »

Požar u centru Beograda, zapalila se šerpa na šporetu u stanu

N1 Info 15.04.2021
Oko 8.30 izbio je požar u beogradskoj Ulici prote Mateje. Prema informacijama iz policije, zapalila se šerpa na šporetu u stanu na četvrtom spratu, u broju 22, porenosi RTS. U gašenju požara učestvuju dve ekipe sa sedam vatrogasaca. Na lice mesta… »

Požar u centru Beograda, zapalila se šerpa na šporetu u stanu

RTS 15.04.2021
Niko nije povređen kada je u 8.25 izbio požar u beogradskoj Ulici prote Mateje broj 22. Prema informacijama iz policije, požar je izazvala zaboravljena šerpa na šporetu u stanu na četvrtom spratu. Vatra je ugašena, a u intervenciji su učestvovale… »

Zapalila se šerpa u stanu na Vračaru

Nova 15.04.2021
U Ulici prote Mateje jutros oko 8.30 izbio je požar u stanu u broju 22. Nadležne službe su navele da je uzrok vatre bila šerpa na upaljenom šporetu. U gašenju je učestvovalo sedam vatrogasaca, a prema prvim informacijama povređenih – nema.… »

Požar u centru Beograda: Zapalila se šerpa na šporetu

Srbija danas 15.04.2021
U gašenju požara učestvuju dve ekipe sa sedam vatrogasaca. Oko 8.30 izbio je požar u beogradskoj Ulici prote Mateje. Prema informacijama iz policije, zapalila se šerpa na šporetu u stanu na četvrtom spratu, u broju 22. U gašenju požara učestvuju… »

Požar u zgradi u Beogradu: Zapalila se šerpa u stanu, 7 vatrogasaca gasi stihiju

Telegraf 15.04.2021
Na lice mesta poslato je i jedno vozilo Hitne pomoći, ali najverovatnije nema povređenih. U Ulici prote Mateje u Beogradu, jutros oko 8.30 sati izbio je požar u zgradi na broju 22, prenosi RTS. Prema informacijama iz policije, zapalila se šerpa na… »

Vesti dana »