Povezane vesti

"Živa sam i zdrava": Za Irenom se tragalo 10 dana, a ujaku se javila tek kad je videla vesti

"Živa sam i zdrava": Za Irenom se tragalo 10 dana, a ujaku se javila tek kad je videla vesti

Telegraf 15.04.2021
Zabrinuti čovek je pokušavao da je kontaktira, a 5. aprila je njen nestanak prijavio policiji. Irena Stojković (19) iz Niša, koja je nestala pre jedanaest dana, upravo se javila ujaku Saši, nakon što je videla informaciju u medijima. - Pozvala me je sa… »
Irena je nestala pre 10 dana kada je otišla na pijacu: Ujak kaže da je poslednji put viđena na mostu

Irena je nestala pre 10 dana kada je otišla na pijacu: Ujak kaže da je poslednji put viđena na mostu

Telegraf 15.04.2021
- Nije ponela novac, i što mi je najčudnije ni mobilni telefon od kojeg se obično ne odvaja - kaže ujak. Irena Stojković (19) nestala je 4. aprila u Nišu, kada je, kako tvrdi njen ujak i staralac Saša Stojković, otišla do Cvetne pijace da bi nešto… »
Javila se nestala devojka: Živa sam i zdrava!

Javila se nestala devojka: Živa sam i zdrava!

Niške vesti 15.04.2021
Pozvala me je sa skrivenog broja, bila je ljuta što sam prijavio njen nestanak. Kazala mi je: „Živa sam i zdrava, javiću se uskoro i spustila slušalicu“ – kazao je Sasa za Telegraf.rs. Podsećamo, Irenin nestanak ujak je prijavio 5. aprila, a policija je… »
Nestala devetnaestogodišnja devojka iz Niša. Porodica moli za pomoć

Nestala devetnaestogodišnja devojka iz Niša. Porodica moli za pomoć

Niške vesti 15.04.2021
U policiji su istakli da se ne radi o devojčici, kako je to navedeno u objavi koja se od jutros masovno deli društvenim mrežama, već o punoletnoj ženskoj osobi. Prema rečima Saše Stojkovića, ujaka i staraoca devojke za kojom se traga, njegova sestričina… »

Vesti dana »

Švajcarska tuguje – više od 40 mrtvih na dočeku Nove godine

Švajcarska tuguje – više od 40 mrtvih na dočeku Nove godine

Dojče vele pre 46 minutajoš 16 povezanih
Kakvo će danas biti vreme?

Kakvo će danas biti vreme?

Danas pre 31 minutajoš 10 povezanih
Jović šutirao 1/10, ali je Majami „skalpirao“ lidera

Jović šutirao 1/10, ali je Majami „skalpirao“ lidera

Sport klub pre 26 minutajoš 11 povezanih
Na današnji dan, 2. januar

Na današnji dan, 2. januar