Povezane vesti
Piksi u svom stilu: Pavloviću, ako poletiš isčupaću ti uši! Sa Đurđevićem nismo ništa izgubili
Večernje novosti 15.04.2021
SEDAM bodova iz tri meča i egal sa Portugalijom posle prvog kvalifikacionog okupljanja - dovoljno da selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi bude veliki optimista pred nastavak kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo 2022… »
Piksi: Samo lud ne može sa mnom! Batalite Instagram i budalaštine, a verujte mi – borićemo se za prvo mesto
Mozzart sport 15.04.2021
„Moja je poslednja“, obrazlaže selektor reprezentacije, otkriva imena štopera Zvezde i Partizana koje prati i poziva da se na odlazak Uroša Đurđevića za Crnu Goru na gleda kao na ispuštenu priliku. Aura pobednika. Čovek koji zrači. Pojavom… »
"Sa mnom samo lud ne: Može!" Piksi i intervju za pamćenje: Za sada ne vidim igrače kao što sam ja bio, neka ostave…
Sportal blic 15.04.2021
Aura pobednika. Čovek koji zrači. Pojavom, rečima i – delima. Takav je čiji je početak selektorskog mandata nagovestio da u novoj ulozi može da bude jednako uspešan kao dok je igrao fudbal. Kako zbog igre i rezultata državnog tima u… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO Građani na skupu kod Železničke stanice: Transparenti sa imenima stradalih, sveće i muk
Radio 021 pre 3 minutajoš 176 povezanih
Građevinska dozvola za rekonstrukciju stanice u Novom Sadu „nestala“ sa CEOP-a
Novi magazin pre 6 satijoš 13 povezanih
Tragedija na železničkoj stanici u Novom Sadu: 14 mrtvih, protestni skup u tišini
BBC News pre 1 satjoš 162 povezane
Veljko Pajović: Moramo da insistiramo na odgovornosti, bojim se da će za nekoliko dana neki novi događaj da zamagli tragediju u Novom Sadu
Nova pre 3 satajoš 96 povezanih
Dan posle tragedije u Novom Sadu: 20 ljudi ide na saslušanje, troje povređenih ponovo operisani
Sputnik pre 45 minutajoš 86 povezanih