Povezane vesti
Piksi u svom stilu: Pavloviću, ako poletiš isčupaću ti uši! Sa Đurđevićem nismo ništa izgubili
Večernje novosti 15.04.2021
SEDAM bodova iz tri meča i egal sa Portugalijom posle prvog kvalifikacionog okupljanja - dovoljno da selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi bude veliki optimista pred nastavak kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo 2022… »
Piksi: Samo lud ne može sa mnom! Batalite Instagram i budalaštine, a verujte mi – borićemo se za prvo mesto
Mozzart sport 15.04.2021
„Moja je poslednja“, obrazlaže selektor reprezentacije, otkriva imena štopera Zvezde i Partizana koje prati i poziva da se na odlazak Uroša Đurđevića za Crnu Goru na gleda kao na ispuštenu priliku. Aura pobednika. Čovek koji zrači. Pojavom, rečima i –… »
"Sa mnom samo lud ne: Može!" Piksi i intervju za pamćenje: Za sada ne vidim igrače kao što sam ja bio, neka ostave Instagrame…
Sportal blic 15.04.2021
Aura pobednika. Čovek koji zrači. Pojavom, rečima i – delima. Takav je čiji je početak selektorskog mandata nagovestio da u novoj ulozi može da bude jednako uspešan kao dok je igrao fudbal. Kako zbog igre i rezultata državnog tima u kvalifikacijama za… »
Vesti dana »
Pajić (Udruženje Naše mleko): Nema razgovora sa Glamočićem, treba da se iseli iz Srbije
Beta pre 32 minutajoš 31 povezana
Bivši princ Endru priveden zbog neprimerenog ponašanja na javnoj funkciji
Beta pre 37 minutajoš 35 povezanih
Deveti dan protesta mlekara, ponovo blokirana Ibarska magistrala u Mrčajevcima
RTS pre 57 minutajoš 18 povezanih
Skupština Vojvodine usvojila izmene plana za Frušku goru, opozicija tvrdi da je naručilac privatnik
Insajder pre 31 minutajoš 26 povezanih