Povezane vesti
Vučić: Ne znam za ideju o mirnom razlazu BiH
Politika 15.04.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije video, niti zna za ikakvu inicijativu o mirnom razlazu Bosne i Hercegovine ističući da je iznenađen licemerjem „beogradske čaršije” koja je nešto napala, a da nema pojma o čemu se radi. Vučić je… »
Vučić o Đukanoviću: Čekao sam i čekao, ali nisam dočekao (VIDEO)
Vesti online 15.04.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Srbija nema nikakav problem sa nezavisnosti i državnosti Crne Gore, ali da ima problem kada je reč o položaju srpskog naroda u CG, kao i da je crnogorski predsednik Milo Đukanović u emisiji na državnoj… »
Vučić o Đukanoviću: Nisam dočekao da tema ne bude Srbija
Nova 15.04.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je s pažnjom gledao izlaganje crnogorskog predsednika Mila Đukanovića i čekao da tema ne bude Srbija. "Nisam ga dočekao", rekao je on tokom obilaska "Torlaka". Upitan da odgovori na pitanje da li je Srbija… »
"Samo neka nastave sa napadima": Vučić: Želimo najbolje odnose sa Crnom Gorom, ali imamo problem sa položajem srpskog naroda…
Blic 15.04.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da naša država poštuje nezavinost Crne Gore, a da je ono sa čim imamo problem, to je položaj Srba u Crnoj Gori. - Gledao sam emisiju u kojoj je učestvovao crnogorski predsednik i pitao sam se hoće li… »
Vučić: Beograd ima problem samo sa položajem Srba u Crnoj Gori
Beta 15.04.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas tvrdnje da Beograd ima problem sa nezavisnošću Crne Gore ali je rekao da ima problem sa položajem srpskog naroda u toj zemlji, za koji je rekao da je "težak i užasan". "Sa pažnjom sam gledao nastup… »
Vučić: Beograd ima problem samo sa položajem Srba u Crnoj Gori
N1 Info 15.04.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je tvrdnje da Beograd ima problem sa nezavisnošću Crne Gore, ali je rekao da ima problem sa položajem srpskog naroda u toj zemlji, za koji je rekao da je "težak i užasan". „Sa pažnjom sam gledao nastup Mila… »
Vučić odgovorio na optužbe Mila Đukanovića: Sve je rekao, mislim da su svi Srbi mogli da osete i da vide!
Mondo 15.04.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je gledao nastup predsednika Crne Gore Mila Đukanovića u kome je optužio Srbe za nacionalizam i šovinizam. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je gledao nastup predsednika Crne… »
Vesti dana »
(BLOG) Iranski predsednik postavio uslove za okončanje rata, Izrael započeo napade na Bejrut
N1 Info pre 47 minutajoš 75 povezanih
(VIDEO) Donaruma odbranio penal Vinisijusu, Čelzi izjednačio
Sport klub pre 12 minutajoš 44 povezane
Nova bruka Cetinskog: Ne znaju kako da prodaju koncert pa ga nazvali "domoljubni", ali pomešali datume
B92 pre 2 satajoš 26 povezanih
Uzbuna na aerodromu u Dubaiju! Krenuo napad, ima ranjenih, putnici dobili hitno upozorenje: "Bežite!" (foto, video)
Blic pre 12 minutajoš 97 povezanih
"Ušle su potcenjivački, da ih ne branim stalno": Selektor nije zadovoljan, iako je Srbija razbila Island
Mondo pre 47 minutajoš 33 povezane