Povezane vesti
Doktor Kon grmi: Ovo je bojkot!
Vesti online 15.04.2021
Epidemiolog Predrag Kon oštro je danas reagovao zbog toga što ljudi u baštama kafića ne nose maske. – Mi sada imamo situaciju koju ne znam kako drugačije da tumačim nego kao bojkot, otvorene su bašte kafića i vi kad pogledate sve snimke, ja nijedan… »
Kon besan: Niko u kafićima ne nosi masku, ovo je bojkot
Nova 15.04.2021
Epidemiolog predrag Kon oštro je danas reagovao zbog toga što ljudi u baštama kafića ne nose maske, rekavši da to doživljava kao bojkot. „Mi sada imamo situaciju koju ne znam kako drugačije da tumačim nego kao bojkot. Otvorene su bašte kafića i vi kad… »
Vesti dana »
Nova MVP partija Jokića i nestvaran preokret doveli Denver do trećeg mesta na Zapadu (VIDEO)
Danas pre 3 minutajoš 24 povezane
Trampov ultimatum Teheranu za otvaranje Ormuskog moreuza ističe danas; Poziv Irancima da formiraju "živi zid" oko elektrana
RTS pre 3 minutajoš 14 povezanih
'Nijedan čovek do sada ovo nije video': Artemis Dva otišao najdalje od Zemlje u istoriji
BBC News pre 3 minutajoš 10 povezanih
PROLEĆNI PREOKRET: Posle oblačnog jutra stiže sunce, ali sledi naglo zahlađenje i mogući mraz!
Glas juga pre 12 minutajoš 13 povezanih
Tramp diže tenzije do maksimuma, preti Iranu „paklom“, Amerikanci ga optužuju da je "potpuno poludeo"
Nova pre 47 minutajoš 7 povezanih