Povezane vesti
Ivana Španović: Idem u Tokio po zlatnu medalju
Nova 15.04.2021
Ivana Španović, najbolja srpska atletičarka, izjavila je da će se na Olimpijskim igrama u Tokiju boriti za zlatnu medalju u skoku udalj. „Povreda se desila u pogrešno vreme, oporavila sam se. Nismo mnogo odstupili od priprema za Olimpijske igre i više… »
Španović: U Tokiju idem na zlato
Dnevnik 15.04.2021
BEOGRAD: Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je da će se na Olimpijskim igrama u Tokiju boriti za zlatnu medalju u skoku udalj. "Povreda se desila u pogrešno vreme, oporavila sam se. Nismo mnogo odstupili od priprema za Olimpijske igre i… »
Cilj je zlato u tokiju! Zanimaju me samo prvo mesto i rekordi! Ivana se nasmejana javila iz Dubaija, zna se kad se vraća
Mondo 15.04.2021
"Povreda nije bila strašna, ali se desila u pogrešno vreme" "Povreda nije bila strašna, ali se desila u pogrešno vreme" Najuspešnija srpska atletičarka uspešno je prebrodila povredu i sada je u potpunosti usmerena na Olimpijske igre. Ivana Španović… »
Španović i opklada za olimpijsko zlato: Biće dovoljno 7,10m
Vesti online 15.04.2021
Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović ima najveći mogući cilj na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju. – Od 2013. godine i osvajanja prve seniorske medalje (Moskva prim. aut) nisam prestajala i imala pauze. Prvi put mi se desila ozbiljnija… »
Ivana Španović za SK: Zanima me samo zlato u Tokiju
N1 Info 15.04.2021
Ivana Španović, najbolja srpska atletičarka u istoriji, nalazi se u Dubaiju, gde se priprema za predstojeću sezonu u kojoj su centralni događaj Olimpijske igre u Tokiju. Višestruka šampionka Evrope i sveta i vlasnica olimpijske bronze iz Rija, prema… »
Vesti dana »

Stanje povređenih u nesreći kod Sremske Mitrovice nepromenjeno, osam na Intenzivnoj nezi
RTV pre 36 minutajoš 18 povezanih

Uglavnom oblačno, posle podne razvedravanje, temperature do 17 stepeni
RTV pre 36 minutajoš 13 povezanih

Tramp se oglasio nakon sastanka u beloj kući: "Neka Zelenski i Putin proglase pobedu, a istorija neka odluči"
Blic pre 8 satijoš 7 povezanih

Ana Trišić Babić biće predložena za v.d. predsednika Republike Srpske
Sputnik pre 41 minutajoš 5 povezanih

Na današnji dan: Počela izgradnja Petrovaradinske tvrđave, Tadić i Dačić potpisali deklaraciju o pomirenju
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane