Повезане вести
Ивана Шпановић: Идем у Токио по златну медаљу
Нова 15.04.2021
Ивана Шпановић, најбоља српска атлетичарка, изјавила је да ће се на Олимпијским играма у Токију борити за златну медаљу у скоку удаљ. „Повреда се десила у погрешно време, опоравила сам се. Нисмо много одступили од припрема за… »
Шпановић: У Токију идем на злато
Дневник 15.04.2021
БЕОГРАД: Најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић изјавила је да ће се на Олимпијским играма у Токију борити за златну медаљу у скоку удаљ. "Повреда се десила у погрешно време, опоравила сам се. Нисмо много одступили од… »
Циљ је злато у токију! Занимају ме само прво место и рекорди! Ивана се насмејана јавила из Дубаија, зна се кад се враћа
Мондо 15.04.2021
"Повреда није била страшна, али се десила у погрешно време" "Повреда није била страшна, али се десила у погрешно време" Најуспешнија српска атлетичарка успешно је пребродила повреду и сада је у потпуности усмерена на Олимпијске… »
Шпановић и опклада за олимпијско злато: Биће довољно 7,10м
Вести онлине 15.04.2021
Најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић има највећи могући циљ на предстојећим Олимпијским играма у Токију. – Од 2013. године и освајања прве сениорске медаље (Москва прим. аут) нисам престајала и имала паузе. Први пут ми… »
Ивана Шпановић за СК: Занима ме само злато у Токију
Н1 Инфо 15.04.2021
Ивана Шпановић, најбоља српска атлетичарка у историји, налази се у Дубаију, где се припрема за предстојећу сезону у којој су централни догађај Олимпијске игре у Токију. Вишеструка шампионка Европе и света и власница олимпијске… »
Вести дана »
Измене у саобраћају од ноћас у Булевару краља Александра: Ови трамваји се привременио укидају, уводе се нове линије и измене трасе
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
Северина на концерту у Загребу подржала Дијану Хрку: Та мајка штрајкује глађу јер годину дана тражи истину и правду (ВИДЕО)
Данас пре 5 сатијош 1 повезана