Povezane vesti
Ivana Španović: Idem u Tokio po zlatnu medalju
Nova 15.04.2021
Ivana Španović, najbolja srpska atletičarka, izjavila je da će se na Olimpijskim igrama u Tokiju boriti za zlatnu medalju u skoku udalj. „Povreda se desila u pogrešno vreme, oporavila sam se. Nismo mnogo odstupili od priprema za Olimpijske igre i… »
Španović: U Tokiju idem na zlato
Dnevnik 15.04.2021
BEOGRAD: Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je da će se na Olimpijskim igrama u Tokiju boriti za zlatnu medalju u skoku udalj. "Povreda se desila u pogrešno vreme, oporavila sam se. Nismo mnogo odstupili od priprema za Olimpijske… »
Cilj je zlato u tokiju! Zanimaju me samo prvo mesto i rekordi! Ivana se nasmejana javila iz Dubaija, zna se kad se vraća
Mondo 15.04.2021
"Povreda nije bila strašna, ali se desila u pogrešno vreme" "Povreda nije bila strašna, ali se desila u pogrešno vreme" Najuspešnija srpska atletičarka uspešno je prebrodila povredu i sada je u potpunosti usmerena na Olimpijske igre. Ivana… »
Španović i opklada za olimpijsko zlato: Biće dovoljno 7,10m
Vesti online 15.04.2021
Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović ima najveći mogući cilj na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju. – Od 2013. godine i osvajanja prve seniorske medalje (Moskva prim. aut) nisam prestajala i imala pauze. Prvi put mi se desila… »
Ivana Španović za SK: Zanima me samo zlato u Tokiju
N1 Info 15.04.2021
Ivana Španović, najbolja srpska atletičarka u istoriji, nalazi se u Dubaiju, gde se priprema za predstojeću sezonu u kojoj su centralni događaj Olimpijske igre u Tokiju. Višestruka šampionka Evrope i sveta i vlasnica olimpijske bronze iz Rija… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Građani Valjeva izglasali zabranu ulaska vlasniku Informera u taj grad: Na zboru u Kragujevcu zahtev da se pomogne prosvetarima
Nova pre 1 satjoš 53 povezane

Afera "Signal": Trampovi ljudi na vrućoj stolici, svi se drže iste priče posle skandala: "Nema ratnih planova, nema opasnosti..." (foto, video)
Blic pre 25 minutajoš 34 povezane

Još tri žene žrtve požara u staračkom domu u Beogradu: Broj mrtvih sada 11
BBC News pre 8 satijoš 23 povezane

Manojlović: Istragu o upotrebi zvučnog topa da vode UN i OEBS a ne FBI ili FSB
Novi magazin pre 6 satijoš 33 povezane

"Dobio sam pismo u kom piše da je devojčica živa": Otac optuženog za ubistvo Danke šokirao na godišnjicu nestanka
Mondo pre 2 satajoš 32 povezane