Повезане вести

"Он ме је упуцао": Милан Беко каже да му се враћа сећање на ноћ када је на њега пуцано и да је сигуран да је Здравковић…

"Он ме је упуцао": Милан Беко каже да му се враћа сећање на ноћ када је на њега пуцано и да је сигуран да је Здравковић…

Блиц 15.04.2021
Милан Беко је после три изостанка због контаката са оболелима од короне, стигао у Палату правде, где треба да буде одржано суђење Александру Здравковићу који се терети да је покушао да га убије испред његове куће на Сењаку… »
Беко: Временом сам уверенији да је Здравковић пуцао на мене

Беко: Временом сам уверенији да је Здравковић пуцао на мене

РТС 15.04.2021
Бизнисмен Милан Беко изјавио је на суђењу да сада може са "прилично великим степеном уверења" да каже да је оптужени Александар Здравковић особа која је пуцала на њега у новембру 2014. године. Сведочећи као оштећени на суђењу… »
Беко: Здравковић је пуцао у мене, били смо очи у очи

Беко: Здравковић је пуцао у мене, били смо очи у очи

Нова 15.04.2021
Бизнисмен Милан Беко изјавио је данас на суђењу у Вишем суду у Београду да је све сигурнији да је оптужени Александар Здравковић атентатор, који је покушао да га убије новембра 2014. испред његове куће на Сењаку. Беко је рекао… »
Бизнисмен Милан Беко у пратњи полиције стигао у суд

Бизнисмен Милан Беко у пратњи полиције стигао у суд

Нова 15.04.2021
Милан Беко данас би требало да пред Вишим судом у Београду сведочи у поступку против Александра Здравковица који је оптужен да је бизнисмена покушао да убије у новембру 2014. године. Беко је у суд стигао нешто пре 12 сати. Беко… »

Вести дана »