Povezane vesti
Gojković: U Novom Sadu vakcinisano 40 odsto stanovništva
RTV 15.04.2021
NOVI SAD - Oko 40 odsto Novosađana vakcinisano je od početka imunizacije u Srbiji, od čega je 27 odsto primilo i drugu dozu vakcine, rekao je danas novinarima u Novom Sadu pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković. "U ovom trenutku vakcinacija se… »
Gojković: U Novom Sadu vakcinisano 40 odsto stanovništva
Dnevnik 15.04.2021
NOVI SAD: Oko 40 odsto Novosađana vakcinisano je od početka imunizacije u Srbiji, od čega je 27 odsto primilo i drugu dozu vakcine, rekao je danas novinarima u Novom Sadu pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković. “U ovom trenutku vakcinacija se… »
DR GOJKOVIĆ: Dve doze vakcine protiv korone primilo nešto manje od trećine Novosađana
Moj Novi Sad 15.04.2021
Oko 40 odsto građana Novog Sada vakcinisano je od početka imunizacije protiv korona virusa u Srbiji, od čega je 27 odsto primilo i drugu dozu vakcine, rekao je danas novinarima u Novom Sadu pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković. – U ovom… »
Vesti dana »

Novi Sad: Opozicija i gradonačelnik oprečno o blokadi skupštine i izborima za mesne zajednice
Beta pre 24 minutajoš 16 povezanih

(BLOG) "Sudite po zakonu": Protest studenata ispred Prvog OJT, predali krivičnu prijavu protiv Vučića
N1 Info pre 34 minutajoš 13 povezanih

FOTO i VIDEO: Policija, uz primenu sile, uvela odbornike u Gradsku skupštinu, stigla dopuna Dnevnog reda
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 34 povezane

Formiran krizni štab za evakuaciju građana Srbije iz Izraela i Irana
Radio 021 pre 14 minutajoš 24 povezane

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 4 minutajoš 37 povezanih