Povezane vesti
Otac me posle nesreće nije ni pozvao! Sanja grcala u suzama i jadala se - "Dva dana nisam mogla da se smirim" (video)
Mondo 15.04.2021
Teško joj je palo. Teško joj je palo. Učesnica Zadruge Sanja Stanković je u razgovoru sa Nadicom Zeljković otvorila dušu i sa suzama u očima ispričala sve o svom odnosu sa ocem. Istakla je da je njen očuh više poštuje od oca, što njoj veoma teško pada… »
"Sanja je kriva za sve": Stankovićeva progovorila o lošem odnosu sa ocem, pa se oglasila njena porodica i detalji su tužni
Blic 14.04.2021
Sanja Stanković je u rijalitiju "Zadruga 4" govorila o svom tati Novici, kako nisu u dobrom odnosu i kako je očuh voli "više od rođenog oca". - Mene moj očuh voli više nego moj rođeni otac, brine o meni kao da sam njegova, kada sam imala nesreću, plakao… »
Vesti dana »
Režim bi da slomi Dijanu Hrku, ali lomi svoje maske: Majka kaže da se ne plaši, jer u borbi nije sama
N1 Info pre 41 minutajoš 55 povezanih
Više osoba uhapšeno u Srbiji i BiH u vezi sa slučajem 'ubačenih snajperista', navodi MUP Srbije
Slobodna Evropa pre 52 minutajoš 35 povezanih
Navijači Olimpijakosa provocirali Partizan transparentom na tribinama, pomenuli su Crvenu zvezdu
Telegraf pre 41 minutajoš 39 povezanih