Povezane vesti
Zašto Mijatović, a ne Piksi? Selektor Srbije otkrio misteriju staru više od dve decenije o penalu protiv Holandije
Večernje novosti 15.04.2021
SELEKTOR reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, prisetio se čuvenog Svetskog prvenstva u Francuskoj 1998. godine, kada je naša reprezentacija doživela bolan poraz od Holandije u osmini finala (2:1). Jugoslavija je imala strašan tim na… »
Piksi otkrio zašto je prepustio Mijatoviću izvođenje penala protiv Holandije
Sportski žurnal 15.04.2021
„Peđa mi je tražio. Nije ga išlo, nije bio u dobroj formi i bilo mu je strašno važno da da gol. Prišao mi je i rekao: pusti mene molim te. Nisam zbog malera hteo da kažem ništa, šutnuo je dobro, ali nije imao sreće, kao što ni ja nisam imao… »
Otkrivena misterija mijatove prečke posle 23 godine: Piksi ispričao zašto nije šutirao protiv Holandije!
Mondo 15.04.2021
"Prišao mi je i rekao...". "Prišao mi je i rekao...". Uskoro će 23. godišnjica čuvene prečke Predraga Mijatovića koja je srušila snove reprezentacije Jugoslavije na Svetskom prvenstvu u Francuskoj. Igrali smo protiv Holandije, izjednačili i… »
Vesti dana »
Zašto se Vesić ne leči u zatvorskoj bolnici nego na Institutu u Sremskoj Kamenici?
Danas pre 2 satajoš 84 povezane
Direktor JGSP "Novi Sad" uhapšen kao pripadnik "balkanskog kartela"
NIN pre 24 minutajoš 83 povezane
"Plašim se jedne stvari": Trener Štutgarta pred meč sa Crvenom zvezdom
Večernje novosti pre 1 satjoš 39 povezanih
Izrael prihvatio prekid vatre u Libanu; Netanjahu: Hezbolah više nije isti, tri su razloga za primirje
RTS pre 11 minutajoš 35 povezanih
Trump obećao carine, Peking poručuje: 'Nema pobednika u ovom ratu'
Bloomberg Adria pre 8 satijoš 35 povezanih