Повезане вести

Зашто Мијатовић, а не Пикси? Селектор Србије открио мистерију стару више од две деценије о пеналу против Холандије

Зашто Мијатовић, а не Пикси? Селектор Србије открио мистерију стару више од две деценије о пеналу против Холандије

Вечерње новости 15.04.2021
СЕЛЕКТОР репрезентације Србије, Драган Стојковић Пикси, присетио се чувеног Светског првенства у Француској 1998. године, када је наша репрезентација доживела болан пораз од Холандије у осмини финала (2:1). Југославија је имала… »
Пикси открио зашто је препустио Мијатовићу извођење пенала против Холандије

Пикси открио зашто је препустио Мијатовићу извођење пенала против Холандије

Спортски журнал 15.04.2021
„Пеђа ми је тражио. Није га ишло, није био у доброј форми и било му је страшно важно да да гол. Пришао ми је и рекао: пусти мене молим те. Нисам због малера хтео да кажем ништа, шутнуо је добро, али није имао среће, као што ни ја… »
Откривена мистерија мијатове пречке после 23 године: Пикси испричао зашто није шутирао против Холандије!

Откривена мистерија мијатове пречке после 23 године: Пикси испричао зашто није шутирао против Холандије!

Мондо 15.04.2021
"Пришао ми је и рекао...". "Пришао ми је и рекао...". Ускоро ће 23. годишњица чувене пречке Предрага Мијатовића која је срушила снове репрезентације Југославије на Светском првенству у Француској. Играли смо против Холандије… »

Вести дана »