Повезане вести
Зашто Мијатовић, а не Пикси? Селектор Србије открио мистерију стару више од две деценије о пеналу против Холандије
Вечерње новости 15.04.2021
СЕЛЕКТОР репрезентације Србије, Драган Стојковић Пикси, присетио се чувеног Светског првенства у Француској 1998. године, када је наша репрезентација доживела болан пораз од Холандије у осмини финала (2:1). Југославија је имала… »
Пикси открио зашто је препустио Мијатовићу извођење пенала против Холандије
Спортски журнал 15.04.2021
„Пеђа ми је тражио. Није га ишло, није био у доброј форми и било му је страшно важно да да гол. Пришао ми је и рекао: пусти мене молим те. Нисам због малера хтео да кажем ништа, шутнуо је добро, али није имао среће, као што ни ја… »
Откривена мистерија мијатове пречке после 23 године: Пикси испричао зашто није шутирао против Холандије!
Мондо 15.04.2021
"Пришао ми је и рекао...". "Пришао ми је и рекао...". Ускоро ће 23. годишњица чувене пречке Предрага Мијатовића која је срушила снове репрезентације Југославије на Светском првенству у Француској. Играли смо против Холандије… »
Вести дана »
Кушнер одустао од плана да изгради Трампов хотел на месту комплекса Генералштаба
Данас пре 4 сатијош 3 повезане
Заменик руског шефа дипломатије: Надомак смо дипломатског решења за крај рата у Украјини
Данас пре 4 сатијош 1 повезана