Povezane vesti
Zašto Mijatović, a ne Piksi? Selektor Srbije otkrio misteriju staru više od dve decenije o penalu protiv Holandije
Večernje novosti 15.04.2021
SELEKTOR reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, prisetio se čuvenog Svetskog prvenstva u Francuskoj 1998. godine, kada je naša reprezentacija doživela bolan poraz od Holandije u osmini finala (2:1). Jugoslavija je imala strašan tim na… »
Piksi otkrio zašto je prepustio Mijatoviću izvođenje penala protiv Holandije
Sportski žurnal 15.04.2021
„Peđa mi je tražio. Nije ga išlo, nije bio u dobroj formi i bilo mu je strašno važno da da gol. Prišao mi je i rekao: pusti mene molim te. Nisam zbog malera hteo da kažem ništa, šutnuo je dobro, ali nije imao sreće, kao što ni ja nisam imao… »
Otkrivena misterija mijatove prečke posle 23 godine: Piksi ispričao zašto nije šutirao protiv Holandije!
Mondo 15.04.2021
"Prišao mi je i rekao...". "Prišao mi je i rekao...". Uskoro će 23. godišnjica čuvene prečke Predraga Mijatovića koja je srušila snove reprezentacije Jugoslavije na Svetskom prvenstvu u Francuskoj. Igrali smo protiv Holandije, izjednačili i… »
Vesti dana »
Studenti i građani u tišini dočekali Novu godinu: 15 minuta ćutnje za nastradale u Novom Sadu (foto/video)
Blic pre 13 minutajoš 6 povezanih
Vučić razgovarao sa Orbanom: Dogovoren nastavak izgradnje najbližih odnosa Srbije i Mađarske
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Ubijen vlasnik hladnjače i njegova žena u kafiću u Arilju, uhapšen osumnjičeni 37-godišnji muškarac
Danas pre 48 minutajoš 2 povezane
Raspored KK Crvena zvezda u januaru: Gostovanje u Španiji, pa pet mečeva u Beogradu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Oglasila se policija o dvostrukom ubistvu u Arilju: Ovako je uhapšen osumnjičeni za zločin u kafiću
Blic pre 2 satajoš 2 povezane