Povezane vesti
Severina: Srpske glumice obelodanivši svoje priče pokrenule lavinu u regionu
N1 Info 15.04.2021
Severina Kojić je u intervjuu za "Nedeljnik" govorila o seksualnom nasilju, istakavši da su srpske glumice koje su sa svojim pričama izašle u javnost pokrenule lavinu u celom regionu. „Zatečena sam koliko nam je teže u odnosu na ono šta smo mislili da će… »
Severina pisala mileni Radulović: Velika hrabrost i olakšanje za sve žene!
Večernje novosti 15.04.2021
PEVAČICA Severina Kojić je u intervjuu za "Nedeljnik" govorila o seksualnom nasilju, istakavši da su srpske glumice koje su sa svojim pričama izašle u javnost pokrenule lavinu u celom regionu. - Zatečena sam koliko nam je teže u odnosu na ono šta smo… »
Severina pisala Mileni Radulović
Nova 15.04.2021
Severina Kojić je u intervjuu za "Nedeljnik" govorila o seksualnom nasilju, istakavši da su srpske glumice koje su sa svojim pričama izašle u javnost pokrenule lavinu u celom regionu. „Zatečena sam koliko nam je teže u odnosu na ono šta smo mislili da će… »
Vesti dana »
Biciklističke ture „Čuvari Ustava“ danas se spajaju u Kragujevcu, svečani doček u 17 časova (BLOG)
Glas Šumadije pre 28 minutajoš 23 povezane
RSE: Pola miliona građana Srbije bez adrese u biračkom spisku
Radio sto plus pre 8 satijoš 10 povezanih
RIK proglasio izborne liste "Bogoljub Karić - Pokret snaga Srbije - BK" i "Ćale, ovo je za tebe - Petar Đurić"
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 27 povezanih
"Poslednja šansa da se Srbija izvuče iz rata": Novi optimizam o smrti Milana Panića, protivkandidata Miloševiću na izborima 1992.
Insajder pre 4 satijoš 36 povezanih
Eksplozija u istorijskom centru Atine: Šest osoba poginulo u urušavanju stambene zgrade
Insajder pre 4 satijoš 31 povezana