Povezane vesti
Došla je za mnom iza scene: Vanja otkrila šta se desilo posle skandala u Grandu i da li se čuje sa Marijom Šerifović!
Mondo 15.04.2021
Diskvalifikovana takmičarka imala je njenu podršku. Diskvalifikovana takmičarka imala je njenu podršku. Vanja Knežević, koja je danima bila u svim domaćim medijima zbog diskvalifikacije iz "Zvezda Granda", otkrila je šta se dešavao iza kamere kada je… »
(Video) "Marija je veliki čovek": Evo šta je Šerifovićeva uradila za Vanju posle takmičenja! "Muka mi je od Zvezda Granda", a…
Blic 15.04.2021
Vanja Knežević za „Blic“ priča drhtavim glasom o ružnim sećanjima sa takmičenja, gde joj je zagrljaj Marije Šerifović najviše značio. - Marijin zagrljaj mi je u tom trenutku najviše značio, jer je ona veliki čovek. I posle takmičenja me je podržavala… »
Vesti dana »

Ciklon Srbiji donosi jednu veoma neobičnu vremensku pojavu, zato ovu stvar ne činite danas i sutra
Telegraf pre 2 satajoš 12 povezanih

Da li građani mogu da tuže lokalne samouprave i gradove zbog ambrozije?
Danas pre 6 satijoš 12 povezanih

Otvoren aerodrom u Nepalu nakon nasilnih protesta Otkriveno i kakvo je sada stanje u zemlji
Alo pre 45 minutajoš 37 povezanih

Mogući efekti rasprave u EP: Kritički stav Evropske narodne partije najznačajnija vest
N1 Info pre 25 minutajoš 6 povezanih

Srbija-Engleska: Brodolom i incidenti na tribinama - u fotografijama
BBC News pre 5 minutajoš 63 povezane