Повезане вести
Бајерн дефинитивно мења тренера: У трци за клупу Бавараца још један познати стручњак!
Хот спорт 15.04.2021
Ханс Флик ће и дефинитивно на крају сезоне напустити Бајерн и преузети репрезентацију Немачке а за клупу Бавараца за сада конкуришу два тренера. Главни кандидат за клупу Бајерна остаје немачки стручњак Јулијан Нагелсман. Међутим… »
Бајернова опција број 2: Ако неће Нагелсман, можда хоће Алегри
Моззарт спорт 15.04.2021
Италијан је по укусу Руменигеа. Да ли преговарају Бајерн и Јулијан Нагелсман, то је сад тешко рашчивијати. Лотар Матеус тврди једно, а сам тренер Лајпцига друго. У сваком случају, сад делује мање вероватно, када се све… »
За многе изненађење, Бајерн нациљао тренера
Спортске.нет 15.04.2021
Трофејни италијански тренер Масимилијано Алегри налази се на мети Бајерна из Минхена, који ће се на крају сезоне највероватније растати са Хансијем Фликом. Ову вест пренео је данас италијански "Спорт Медиасет" и тако убрзао… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана