Povezane vesti
Plakala sam to je bio šok za mene: Ana Bekuta progovorila o trenutku zbog kog se odmah pokajala!
Mondo 15.04.2021
Nije imala tako nešto u planu. Nije imala tako nešto u planu. Pevačica Ana Bekuta uživa u ljubavi sa Milutinom Mrkonjićem, a nedavno je otkrila i da on u potpunosti razume prirodu njenog posla i da je podržava u svemu. "Potpuno razume moj posao, i da… »
Ana Bekuta o prošlosti: Tad sam se čak i rasplakala! To je bio šok, ali sam se posle navikla...
Prva 15.04.2021
Tokom karijere, Ana Bekuta je podlegla raznim promenama, što je svojstveno ženama koje se bave javnim poslom, naročito šoubiznisom. Poslednje što je promenila jeste frizura, te se na snimanju petog kruga takmičenja ''Zvezde Granda'' pojavila sa šiškama… »
Vesti dana »
Incident kod Pravnog fakulteta: Vozilo udarilo starijeg muškarca koji je blokirao raskrsnicu, okupljeni mu razlupali automobil
Blic pre 45 minutajoš 65 povezanih
MUP se obratio studentima: Pozivamo ih da svoje vreme, energiju i znanje usmere na obrazovanje
Nedeljnik pre 10 minutajoš 25 povezanih
Bogoljub Karić o kupovini NIS-a za BBC: 'Želimo da sačuvamo naša dobra'
BBC News pre 2 satajoš 38 povezanih
Ministarstvo poljoprivrede: Hepatitis A pronađen u zamrznutom voću firme iz Požege, deo pošiljke poreklom iz Poljske
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 26 povezanih
Poslanici Skupštine Srbije u utorak nastavljaju raspravu o amandmanima na izmene izbornih zakona
Beta pre 20 minutajoš 32 povezane