Povezane vesti

Siniša Mali: Zajedno možemo da prebrodimo sve - podrška države građanima se nastavlja VIDEO

B92 16.04.2021
Beograd -- Ministar finansija Siniša Mali je preko svog Instagram naloga podsetio da se podrška države građanima nastavlja. Mali je podelio video-materijal u kom se podseća da će građani, nakon prošlogodišnje pomoći, i ove godine dobiti novčanu… »

Državna pomoć od 60 evra: Odgovori na 15 najčešćih pitanja

Kamatica 16.04.2021
Prijava će trajati do 15. maja, biće moguća elektronski ili telefonom, a broj kol centra i ostali detalji biće uskoro objavljeni. Penzioneri i korisnici socijalne pomoći ne treba da se prijavljuju, jer će oni automatski dobiti novac. Penzionerima… »

Novi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" od 15. maja

RTS 16.04.2021
Građani Srbije od danas mogu da šalju račune za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi", a važiće i računi koji su izdati od 1. aprila. Prvo kolo nagradne igre biće od 15. maja do 25. juna, a drugo kolo na jesen. Ovogodišnji nagradni fond je… »

Ministar Mali izneo plan za ovu godinu: Nastavlja se kontinuirana podrška privredi i građanima

Večernje novosti 16.04.2021
MINISTAR finansija Siniša Mali izjavio je danas da se i ove godine nastavlja sa velikom, snažnom i pravovremenom pomoći privredi i građanima, da je novi, treći paket pomoći vredan 257 milijardi dinara, što je 4,3 odsto ukupnog bruto domaćeg… »

"Povećan nagradni fond, građani od danas mogu slati koverte"

B92 16.04.2021
Ministar finansija srbije Siniša Mali izjavio je da građani Srbije od danas mogu ponovo slati račune za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi". Važiće, kako je dodao, oni računi koji su izdati od 1. aprila. Mali je rekao da će prvo kolo ovogodišnje… »

Vodič kroz novčanu pomoć od 60 evra: Ovo su odgovori na 15 najčešćih pitanja

Blic 16.04.2021
Pre nedelju dana država je uplatila prvu polovinu minimalca za zaposlene u preduzećima, u okviru trećeg paketa mera podrške privredi i građanima. Krajem meseca, tačnije 28. aprila, počeće i prijava građana za direktnu novčanu pomoć u iznosu od… »

Od danas možete da šaljete koverte! Novo kolo nagradne igre, evo od kada važe računi

Mondo 16.04.2021
Skupite sve račune, vreme je za slanje! Skupite sve račune, vreme je za slanje! Ministar finansija srbije Siniša Mali izjavio je danas da građani Srbije od danas mogu ponovo slati račune za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi", a da će važiti oni… »

Prijava za državnu pomoć počinje 28. Aprila: Prvih 30 evra leže već u maju, a evo kakva pomoć očekuje Srbe na Kosovu i…

Večernje novosti 16.04.2021
MINISTAR finansija Siniša Mali je govoreći o trećem paketu pomoći naveo da je njegova vrednost 257 milijardi dinara, 4.3 odsto BDP. - Građanima to ne znači mnogo kada govorimo ciframa, ali kada se sabere ukupna vrednost sva tri paketa to je 17, 2… »

Od danas slanje za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi"

RTV 16.04.2021
BEOGRAD - Ministar finansija Srbije Siniša Mali izjavio je da građani Srbije od danas mogu ponovo slati račune za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi", a da će važiti oni računi koji su izdati od 1. aprila. Mali je rekao da će prvo kolo… »

Povećan nagradni fond: Ministar Mali saopštio - Građani od danas mogu slati koverte za "Uzmi račun"

Večernje novosti 16.04.2021
MINISTAR finansija srbije Siniša Mali izjavio je danas da građani Srbije od danas mogu ponovo slati račune za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi", a da će važiti oni računi koji su izdati od 1. aprila. Mali je rekao da će prvo kolo ovogodišnje… »

Kako do 60 evra od države? Prijava počinje uskoro - ovo su odgovori na najčešća pitanja

Večernje novosti 15.04.2021
PRIJAVA za pomoć države preko sajta Uprave za trezor počinje 28. aprila i trajaće do 15. maja, dok će prijava putem kol-centra krenuti 5. maja. Ministar finansija Siniša Mali precizirao je da građani koji se prijave za pomoć države uplatu prvih… »

Na koga je sve država zaboravila u krizi

Danas 15.04.2021
Niz ugroženih delatnosti izostavljen iz sektorskih paketa pomoći zbog epidemije Od početka krize izazvane epidemijom virusa korona u Srbiji prošlo je punih 13 meseci i za to vreme država je obezbedila pomoć građanima i privredi u ukupnoj vrednosti… »

Vesti dana »