Povezane vesti

Angela Merkel primila vakcinu AstraZenece

Angela Merkel primila vakcinu AstraZenece

Al Jazeera 16.04.2021
Zahvaljujem svima koji su uključeni u kampanju vakcinacije i svima koji su dosad vakcinisali, poručila je njemačka kancelarka. Njemačka kancelarka Angela Merkel objavila je da je primila prvu dozu vakcine protiv korona virusa kompanije AstraZeneca. U… »
Angela Merkel primila vakcinu AstraZeneka

Angela Merkel primila vakcinu AstraZeneka

Politika 16.04.2021
BERLIN – Nemačka kancelarka Angela Merkel primila je svoju prvu dozu vakcine AstraZeneka protiv kovida-19, napisao je njen portparol na Tviteru. „Srećna sam što sam primila prvu dozu vakcine AstraZeneka. Vakcinacija je ključ za prevazilaženje pandemije”… »
Angela Merkel primila prvu dozu vakcine Astrazeneka

Angela Merkel primila prvu dozu vakcine Astrazeneka

Novi magazin 16.04.2021
Nemačka kancelarka Angela Merkel primila je danas prvu dozu antikovid vakcine englesko-švedske laboratorije Astrazeneka, objavio je je portparol nemačke vlade. "Zadovoljna sam što sam primila danas prvu dozu vakcine Astrazeneka", rekla je nemačka… »
Kancelarka Merkel primila vakcinu AstraZeneka

Kancelarka Merkel primila vakcinu AstraZeneka

IndeksOnline 16.04.2021
BERLIN – Nemacka kancelarka Angela Merkel primila je svoju prvu dozu vakcine AstraZeneka protiv kovida-19, napisao je njen portparol na Tviteru. “Srećna sam što sam primila prvu dozu vakcine AstraZeneka. Vakcinacija je ključ za prevazilaženje pandemije”… »
Merkel primila AstraZeneca vakcinu

Merkel primila AstraZeneca vakcinu

Slobodna Evropa 16.04.2021
Njemačka kancelarka Angela Merkel primila je prvu dozu vakcine protiv korona virusa kompanije britansko-švedskog proizvođača AstraZeneca, rekao je njen glasnogovornik na Twitteru, prenosi Reuters. “Sretna sam što sam primila prvu dozu AstraZeence”… »
Angela Merkel primila vakcinu AstraZeneke

Angela Merkel primila vakcinu AstraZeneke

Nova 16.04.2021
Nemacka kancelarka Angela Merkel primila je svoju prvu dozu vakcine AstraZeneka protiv kovida-19, napisao je njen portparol na Tviteru. „Srećna sam što sam primila prvu dozu vakcine AstraZeneka. Vakcinacija je ključ za prevazilaženje pandemije“, citirana… »
Angela Merkel primila prvu dozu vakcine AstraZeneka protiv koronavirusa

Angela Merkel primila prvu dozu vakcine AstraZeneka protiv koronavirusa

N1 Info 16.04.2021
Nemačka kancelarka Angela Merkel i vicekancelar Olaf Šolc vakcinisani su u petak protiv koronavirusa Astrazenekom. „Veselim se što sam danas primila prvu dozu Astrazeneke i zahvaljujem svima koji se angažuju u akciji vakcinacije. Ona je ključ za pobedu… »
Angela Merkel se vakcinisala: Kancelarka primila prvu dozu AstraZeneke (foto)

Angela Merkel se vakcinisala: Kancelarka primila prvu dozu AstraZeneke (foto)

Večernje novosti 16.04.2021
Nemacka kancelarka Angela Merkel primila je svoju prvu dozu vakcine AstraZeneka protiv kovida-19, napisao je njen portparol na Tviteru. - Srećna sam što sam primila prvu dozu vakcine AstraZeneka. Vakcinacija je ključ za prevazilaženje pandemije -… »

Vesti dana »