Повезане вести

Ангела Меркел примила вакцину АстраЗенеце

Ангела Меркел примила вакцину АстраЗенеце

Ал Јазеера 16.04.2021
Захваљујем свима који су укључени у кампању вакцинације и свима који су досад вакцинисали, поручила је њемачка канцеларка. Њемачка канцеларка Ангела Меркел објавила је да је примила прву дозу вакцине против корона вируса… »
Ангела Меркел примила вакцину АстраЗенека

Ангела Меркел примила вакцину АстраЗенека

Политика 16.04.2021
БЕРЛИН – Немачка канцеларка Ангела Меркел примила је своју прву дозу вакцине АстраЗенека против ковида-19, написао је њен портпарол на Твитеру. „Срећна сам што сам примила прву дозу вакцине АстраЗенека. Вакцинација је кључ за… »
Ангела Меркел примила прву дозу вакцине Астразенека

Ангела Меркел примила прву дозу вакцине Астразенека

Нови магазин 16.04.2021
Немачка канцеларка Ангела Меркел примила је данас прву дозу антиковид вакцине енглеско-шведске лабораторије Астразенека, објавио је је портпарол немачке владе. "Задовољна сам што сам примила данас прву дозу вакцине Астразенека"… »
Канцеларка Меркел примила вакцину АстраЗенека

Канцеларка Меркел примила вакцину АстраЗенека

ИндексОнлине 16.04.2021
БЕРЛИН – Немацка канцеларка Ангела Меркел примила је своју прву дозу вакцине АстраЗенека против ковида-19, написао је њен портпарол на Твитеру. “Срећна сам што сам примила прву дозу вакцине АстраЗенека. Вакцинација је кључ за… »
Меркел примила АстраЗенеца вакцину

Меркел примила АстраЗенеца вакцину

Слободна Европа 16.04.2021
Њемачка канцеларка Ангела Меркел примила је прву дозу вакцине против корона вируса компаније британско-шведског произвођача АстраЗенеца, рекао је њен гласноговорник на Твиттеру, преноси Реутерс. “Сретна сам што сам примила прву… »
Ангела Меркел примила вакцину АстраЗенеке

Ангела Меркел примила вакцину АстраЗенеке

Нова 16.04.2021
Немацка канцеларка Ангела Меркел примила је своју прву дозу вакцине АстраЗенека против ковида-19, написао је њен портпарол на Твитеру. „Срећна сам што сам примила прву дозу вакцине АстраЗенека. Вакцинација је кључ за… »
Ангела Меркел примила прву дозу вакцине АстраЗенека против коронавируса

Ангела Меркел примила прву дозу вакцине АстраЗенека против коронавируса

Н1 Инфо 16.04.2021
Немачка канцеларка Ангела Меркел и вицеканцелар Олаф Шолц вакцинисани су у петак против коронавируса Астразенеком. „Веселим се што сам данас примила прву дозу Астразенеке и захваљујем свима који се ангажују у акцији вакцинације… »
Ангела Меркел се вакцинисала: Канцеларка примила прву дозу АстраЗенеке (фото)

Ангела Меркел се вакцинисала: Канцеларка примила прву дозу АстраЗенеке (фото)

Вечерње новости 16.04.2021
Немацка канцеларка Ангела Меркел примила је своју прву дозу вакцине АстраЗенека против ковида-19, написао је њен портпарол на Твитеру. - Срећна сам што сам примила прву дозу вакцине АстраЗенека. Вакцинација је кључ за… »

Вести дана »