Povezane vesti
Kupio zapakovanu salatu u supermarketu, kao „bonus“ dobio – zmiju
N1 Info 16.04.2021
Australijanac Aleks Vajt je u zelenoj salati kupljenoj u supermarketu u Sidneju pronašao živu, otrovnu zmiju. On je pomislio da se radi o crvu, dok nije video zmijski jezičak. „Potpuno sam se izbezumio kad sam video da je ovaj mali jezik izišao iz… »
Kupite zelenu salatu u supermarketu, a unutra zmija gratis
RTS 16.04.2021
Bračni par Vajt koji je kupovao povrće u supermarketu lanca „Aldi“ u Sidneju, u zelenoj salati pronašao je bebu zmije otrovnice. Kupac Aleks Vajt pomislio je da je video velikog crva u plastičnoj ambalaži u kojoj je bila salata kupljena u… »
Vesti dana »

Šest meseci od pada nadstrešnice: Protestne kolone pošle ka Železničkoj stanici u Novom Sadu
Beta pre 16 minutajoš 36 povezanih

„Njegov odlazak nije samo gubitak za porodicu, već i za ceo naš fakultet i zajednicu kojoj je pripadao“: Studenti Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu se oprostili od kolege stradalog u Topoli
Nova pre 22 minutajoš 24 povezane

Sada je zvanično, potpisan je sporazum, Amerikanci pripretili: "Ko je finansirao rusku ratnu mašineriju..."
Kurir pre 2 satajoš 18 povezanih

"Krajem februara me je zvao da me upozori": Profesor Petrov o ostavci dekana Pravnog fakulteta: "Nadam se da to nije uradio pod uticajem plenuma"
Blic pre 22 minutajoš 13 povezanih

Ne možeš da mu dovodiš ovakve igrače, Dončić ne zna da igra: Nba legenda udarila na Luku! (video)
Hot sport pre 46 minutajoš 20 povezanih