Povezane vesti
Prošao kroz pakao zbog korone: Željko Vasić otišao na trening i saznao istinu - "Virus je ostavio posledice na srcu"
Mondo 16.04.2021
Pevač u početku nije osećao jake simptome. Pevač u početku nije osećao jake simptome Pevač Željko Vasić otkrio je u jednoj emisiji da je u oktobru prošle godine vodio bitku s koronom, koja je ostavila teže posledice po njegovo zdravlje. "Dok sam imao… »
"Korona mi je ostavila posledice na srcu": Željko Vasić otkrio sve o postkovid sindromu, prošao kroz pakao
Blic 16.04.2021
Pevač Željko Vasić preležao je korona virus u oktobru prošle godine, a sada je otkrio kakve posledice je ova opaka bolest ostavila na njega. - Dok sam imao virus u oktobru bio sam potpuno zdrav, jedini simptom koji sam imao bio je gubitak čula ukusa i… »
Vesti dana »
Tramp zahvalio Si Đinpingu i Putinu: "Bili su neutralni tokom rata sa Iranom, sve su učinili mnogo boljim"
Kurir pre 1 minutjoš 33 povezane
Nešović: Polaganje mature u Nišu proteklo regularno, u skladu sa stručnim uputstvom
Telegraf pre 4 satijoš 62 povezane
Srbija Ziđin Koper reaguje povodom odluke američke carine da zaustavi promet robe sa njom
Ist media pre 3 satajoš 23 povezane
Nastavljeni izraelski napadi uprkos sporazumu SAD i Irana - G7 poziva na prekid vatre u Libanu
N1 Info pre 2 satajoš 35 povezanih
Nove izmene Mrdićevih zakona: Da li ih je Venecijanska komisija popravila
Južne vesti pre 3 satajoš 49 povezanih