Povezane vesti

Pregovara se o kreditu za izgradnju i rekonstrukciju 15 fakulteta u Srbiji

RTS 16.04.2021
Pored budžetskih sredstava za potrebe obrazovnog sistema, Ministartsvo prosvete pronalazi nova sredstva za realizaciju novih projekata. Pregovara se sa Razvojnom bankom Saveta Evrope o kreditu od 95 miliona evra za izgradnju i rekonstrukciju petnaest… »

Sve je spremno za povratak u klupe! Ružić ocenio - Nema problema pred početak nastave od 19. aprila

Večernje novosti 16.04.2021
STARIJI osnovci i srednjoškolci vraćaju se od ponedeljka 19. aprila u škole, odlučio je Krizni štab, a ministar prosvete Branko Ružić kaže da nema nikakvih problema pred početak nastave po modelu od 1. septembra. On je rekao da je važno da dva… »

Ružić: Nema problema pred početak nastave od 19. aprila

RTV 16.04.2021
BEOGRAD - Stariji osnovci i srednjoškolci vraćaju se od ponedeljka 19. aprila u škole, odlučio je Krizni štab, a ministar prosvete Branko Ružić kaže da nema nikakvih problema pred početak nastave po modelu od 1. septembra. On je za Tanjug rekao… »

Ružić: Nema problema pred početak nastave od 19. aprila

Dnevnik 16.04.2021
BEOGRAD: Stariji osnovci i srednjoškolci vraćaju se od ponedeljka 19. aprila u škole, odlučio je Krizni štab, a ministar prosvete Branko Ružić kaže da nema nikakvih problema pred početak nastave po modelu od 1. septembra. On je za Tanjug rekao da… »

Ružić: Planirana izgradnja nove zgrade Biološkog fakulteta i završetak izgradnje Prirodnjačkog centra

Danas 16.04.2021
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić najavio je danas nastavak ulaganja u infrastrukturne objekte u oblasti visokog obrazovanja, i rekao da se planira izgradnja nove zgrade Biološkog fakulteta. Ružić je ocenio da Biološki… »

Ružić: U planu izgradnja nove zgrade Biološkog fakulteta

N1 Info 16.04.2021
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić najavio je nastavak ulaganja u infrastrukturne objekte u oblasti visokog obrazovanja i rekao da se planira izgradnja nove zgrade Biološkog fakulteta. Ružić je ocenio da Biološki fakultet… »

Fakulteti dobijaju nove zgrade: Ružić najavio investiciona ulaganja u visokoškolske ustanove

Večernje novosti 16.04.2021
NOVA zgrada Biološkog fakulteta nalaziće se u sklopu biomedicinskog kampusa na Torlaku. Pored ove visoksoškosle ustanove, svoj prostor dobiće Geografski, Fakultet bezbednosti i Fakultet muzičke umetnosti, a planirano je proširenje postojećih… »

Vesti dana »