Povezane vesti
Novosadski radikali prikupljaju potpise za peticiju protiv Predloga zakona o istopolnim zajednicama
Beta 16.04.2021
Gradski odbor Srpske radikalne stranke (SRS) u Novom Sadu započeo je danas akciju prikupljanja potpisa za peticiju protiv Predloga zakona o istopolnim zajednicama, kojim se legalizuju gej brakovi u Srbiji. Predsednik Izvršnog odbora SRS i šef… »
Novi SAD je za tradicionalne porodične vrednosti! Prikupljanje potpisa protiv gej brakova
Pravda 16.04.2021
Gradski odbor Srpske radikalne stranke započeo je danas u Novom Sadu veliku akciju prikupljanja narodne peticije protiv predloga Zakona o tzv. istopolnim zajednicama, kojim se legalizuju gej brakovi. Srpski radikali širom Srbije prikupljaju peticiju… »
Mani me, ja imam koronu - Radikali prikupljaju potpise protiv istopolnih zajednica, ali ih niko ne primećuje
Noizz 16.04.2021
Zakon o istopolnim zajednicama izazvao je znatno veće interesovanje javnosti od bilo kog drugog zakona koji se u poslednje vreme našao pred poslanicima Skupštine. Brojni su napori da bude osporen, a poslednji u nizu stiže od Radikala. Gradski odbor… »
Vesti dana »

Tako blizu, a tako daleko: Angelina Topić četvrta, Gardaševićeva razočarala
Večernje novosti pre 1 satjoš 16 povezanih

Masivan napad na Kijev, ima stradalih; veliki ukrajinski udar dronovima na Rostovsku oblast
RTS pre 52 minutajoš 9 povezanih

Dan žalosti u Novom Sadu zbog smrti Vukašina (18): On je 16. žrtva pada nadstrešnice na železničkoj stanici
Mondo pre 57 minutajoš 7 povezanih