Повезане вести
Новосадски радикали прикупљају потписе за петицију против Предлога закона о истополним заједницама
Бета 16.04.2021
Градски одбор Српске радикалне странке (СРС) у Новом Саду започео је данас акцију прикупљања потписа за петицију против Предлога закона о истополним заједницама, којим се легализују геј бракови у Србији. Председник Извршног… »
Нови САД је за традиционалне породичне вредности! Прикупљање потписа против геј бракова
Правда 16.04.2021
Градски одбор Српске радикалне странке започео је данас у Новом Саду велику акцију прикупљања народне петиције против предлога Закона о тзв. истополним заједницама, којим се легализују геј бракови. Српски радикали широм Србије… »
Мани ме, ја имам корону - Радикали прикупљају потписе против истополних заједница, али их нико не примећује
Ноизз 16.04.2021
Закон о истополним заједницама изазвао је знатно веће интересовање јавности од било ког другог закона који се у последње време нашао пред посланицима Скупштине. Бројни су напори да буде оспорен, а последњи у низу стиже од… »
Вести дана »
"Врховни командант" о обавезном војном року: Креће ове године, урадићемо то брзо
Н1 Инфо пре 2 минутајош 20 повезаних
Дончић не може сам: Лејкерси без полуфинала НБА купа, Оклахома надиграла Сансе
Дневник пре 1 сатјош 25 повезаних
На Сави код Славонског Брода преврнуо се чамац са групом миграната, има жртава
НИН пре 1 сатјош 18 повезаних