Повезане вести

Новосадски радикали прикупљају потписе за петицију против Предлога закона о истополним заједницама

Новосадски радикали прикупљају потписе за петицију против Предлога закона о истополним заједницама

Бета 16.04.2021
Градски одбор Српске радикалне странке (СРС) у Новом Саду започео је данас акцију прикупљања потписа за петицију против Предлога закона о истополним заједницама, којим се легализују геј бракови у Србији. Председник Извршног… »
Нови САД је за традиционалне породичне вредности! Прикупљање потписа против геј бракова

Нови САД је за традиционалне породичне вредности! Прикупљање потписа против геј бракова

Правда 16.04.2021
Градски одбор Српске радикалне странке започео је данас у Новом Саду велику акцију прикупљања народне петиције против предлога Закона о тзв. истополним заједницама, којим се легализују геј бракови. Српски радикали широм Србије… »
Мани ме, ја имам корону - Радикали прикупљају потписе против истополних заједница, али их нико не примећује

Мани ме, ја имам корону - Радикали прикупљају потписе против истополних заједница, али их нико не примећује

Ноизз 16.04.2021
Закон о истополним заједницама изазвао је знатно веће интересовање јавности од било ког другог закона који се у последње време нашао пред посланицима Скупштине. Бројни су напори да буде оспорен, а последњи у низу стиже од… »

Вести дана »