Povezane vesti
Novosadski radikali prikupljaju potpise za peticiju protiv Predloga zakona o istopolnim zajednicama
Beta 16.04.2021
Gradski odbor Srpske radikalne stranke (SRS) u Novom Sadu započeo je danas akciju prikupljanja potpisa za peticiju protiv Predloga zakona o istopolnim zajednicama, kojim se legalizuju gej brakovi u Srbiji. Predsednik Izvršnog odbora SRS i šef… »
Novi SAD je za tradicionalne porodične vrednosti! Prikupljanje potpisa protiv gej brakova
Pravda 16.04.2021
Gradski odbor Srpske radikalne stranke započeo je danas u Novom Sadu veliku akciju prikupljanja narodne peticije protiv predloga Zakona o tzv. istopolnim zajednicama, kojim se legalizuju gej brakovi. Srpski radikali širom Srbije prikupljaju peticiju… »
Mani me, ja imam koronu - Radikali prikupljaju potpise protiv istopolnih zajednica, ali ih niko ne primećuje
Noizz 16.04.2021
Zakon o istopolnim zajednicama izazvao je znatno veće interesovanje javnosti od bilo kog drugog zakona koji se u poslednje vreme našao pred poslanicima Skupštine. Brojni su napori da bude osporen, a poslednji u nizu stiže od Radikala. Gradski odbor… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 8 satijoš 33 povezane

Dekan Fizičkog fakulteta poručio ministarki prosvete: Dođite i uhapsite ceo fakultet
Danas pre 8 satijoš 29 povezanih

Korupcija – zajednički imenilac tragedija u Srbiji i Severnoj Makedoniji
Nova pre 2 satajoš 62 povezane

Burno jutro u Pančevu: Ispred Skupštine grada kordon policije, guranje sa opozicijom i građanima na ulazu u zgradu (video)
Blic pre 1 satjoš 21 povezana

Genasys tvrdi da u Beogradu nije korišten LRAD uređaj, ali se poziva na izvještaj Earshota
Al Jazeera pre 11 satijoš 31 povezana