Повезане вести

Ђоковић послао поруку пред почетак Сербиа Опена: Ево када ће знати првог противника у Београду

Ђоковић послао поруку пред почетак Сербиа Опена: Ево када ће знати првог противника у Београду

Вести онлине 16.04.2021
Најбољи тенисер Новак Ђоковић биће први носилац на АТП турниру У Београду, а пред долазак у главни град Србије је открио колико узбуђен због чињенице да ће скоро након деценије поново играти у родном месту. – Јако сам узбуђен… »
Новак узбуђен: У родном Београду после девет година

Новак узбуђен: У родном Београду после девет година

Н1 Инфо 16.04.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић обратио се фановима пред долазак у Београд. Тениска звезда ће после девет година учествовати на турниру Сербиа Опен 2021, који ће се играти од 19. до 25.априла на теренима тениског центра… »
Ђоковић: Узбуђен сам што ћу поново играти у Београду

Ђоковић: Узбуђен сам што ћу поново играти у Београду

Дневник 16.04.2021
БЕОГРАД: Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изјавио је да је узбуђен што се поново имати прилику да игра на турниру у родном Београду. Ђоковић ће након девет година учествовати на турниру "Сербиа Опен 2021", који ће се играти… »
Нолетова порука пред ''Србија опен'', пресрећан је!

Нолетова порука пред ''Србија опен'', пресрећан је!

Спортске.нет 16.04.2021
''Србија опен'' ће се од овог пролећа поново одржавати у Београду, биће то турнир из категорије 250, а трајаће од 19. до 25. априла. Очекује нас прави спектакл, а да ће тако бити, гарантује и долазак најбољег тенисера света… »
Ђоковић о Сербиа Опену, Новаку, размаженим тенисерима…

Ђоковић о Сербиа Опену, Новаку, размаженим тенисерима…

Нова 16.04.2021
Србија је опет тениски центар света, Београд је наредне недеље домаћин Сербиа Опена због чега је гост нашег подцаста "Пенâл" био директор турнира Ђорђе Ђоковић. Ове недеље играо се и челенџер на теренима ТЦ Новак на Дорћолу, а… »

Вести дана »