Povezane vesti
"Drago mi je što je postalo zabavno, zvalo me je mnogo ljudi": Oglasio se Nišlija koji je Fajzera "prekrstio" u Rajfajzena
Blic 16.04.2021
Iako su u građanima Srbije na raspolaganju četiri vakcine, Nišlija Zoran Osmanović (62) se revakcinisao "petom", "Rajfajzenovom". Osmanović, koji je u razgovoru sa novinarom televizije, Fajzerovu vakcinu nazvao "Rajfajzenovom" za kratko vreme je… »
Oglasio se Nišlija koji je dobio "rajfajzenovu" vakcinu: Mislim da je ovo dovoljno jasno zašto sam je prekrstio!
Mondo 16.04.2021
Iako su u građanima Srbije na raspolaganju četiri vakcine, Nišlija Zoran Osmanović (62) se revakcinisao "petom", "Rajfajzenovom". Iako su u građanima Srbije na raspolaganju četiri vakcine, Nišlija Zoran Osmanović (62) se revakcinisao "petom"… »
Vesti dana »
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji umetnosti, za koji Mićin tvrdi da je zloupotrebljen
Nedeljnik pre 2 satajoš 39 povezanih
Potpisan ugovor sa Azvirtom o izgradnji brze saobraćajnice Osmeh Vojvodine
N1 Info pre 2 satajoš 25 povezanih
2.500 marinaca zauzima iransko ostrvo, ali to nije invazija. Kongresmen otkrio razlog zašto stiže desantni brod "USS Tripoli"? Juče viđen kod ove zemlje (foto)
Kurir pre 11 minutajoš 26 povezanih
Dron udario u američku ambasadu! Odjeknula eksplozija u Bagdadu, PVO sistemi nisu ništa mogli
Blic pre 2 satajoš 48 povezanih
Ministarstvo: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Radio 021 pre 36 minutajoš 22 povezane