Povezane vesti
Ana Nikolić PRIZNALA da je IZLOMILA Boškove poklone!
Svet & Skandal 17.04.2021
Nakon sinoćenjeg skandala, kada je Ana Nikolić polomila sve poklone od bivšeg dečka, oglasila se pevačica na svom instagram profilu i sve javno priznala! – Istina je …gazila sam poklone od bivšeg…LAŽNEE POKLONE!JA IMAM PROBLEM SA LAŽNIM LJUDIMA, LAŽNIM… »
Haos u domu ane Nikolić: Zbog bivšeg lomila stvari po stanu na Voždovcu - istina je!
Mondo 17.04.2021
Pevačica se oglasila. Pevačica se oglasila. Pevačica Ana Nikolić reagovala je na vest da je napravila haos u svom domu na Voždovcu gde je lomila stavri koje je dobila od bivšeg dečka Boška Bukvića. Ona je pobacala poklone u vrednosti od oko 1.500 evra… »
Haos u stanu ane Nikolić na Voždovcu: - Lomila sve po kući: "Istina je, gazila sam lažne poklone"
Blic 17.04.2021
Pevačica Ana Nikolić juče je napravila pravi haos u svom stanu na Voždovcu, a kako je otkrila, lomila je poklone. - Gazila sam poklone od bivšeg... Lažne poklone! Ja imam problem sa lažnim ljudima, lažnim pričama, lažnim poklonima. Imam svega i više nego… »
Oglasila se Ana Nikolić: Otkrila zašto je lomila poklone
Nova 17.04.2021
Pevačica Ana Nikolić napravila je haos u svom stanu na Voždovcu, kada je pobacala i slomila poklone u vrednosti od oko 1.500 evra, koje je dobila od, navodno bivšeg dečka Boška Bukvića, što je pevačica i potvrdila na svom Instagram nalogu. Ana je… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 60 povezanih

CPE: Novi obračun – plata za život u Srbiji iznosi 150.670 dinara
Nova ekonomija pre 1 satjoš 39 povezanih

Uhapšen ubica Čarlija Kirka: Oglasio se direktor FBI, zvaničnici otkrili: Atentator bio obučen u crno, najverovatnije pucao sa krova
Blic pre 23 minutajoš 130 povezanih

Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičenog da je proneverio 3,5 miliona dinara
RTV pre 38 minutajoš 23 povezane

(VIDEO) Oštećenja od tenkova na ulicama, radnici čiste prašinu: Kako teku pripreme za vojnu paradu
N1 Info pre 3 minutajoš 21 povezana