Povezane vesti

Isplivala prepiska supruge nenada aleksića Ša i vladimira tomovića: Ti si moj zaštitni znak! Nova ljubav?!

Isplivala prepiska supruge nenada aleksića Ša i vladimira tomovića: Ti si moj zaštitni znak! Nova ljubav?!

Mondo 17.04.2021
Da li je to našla utehu u starom zadrugaru?! Da li je to našla utehu u starom zadrugaru?! Nakon što se Nenad Aleksić Ša u Zadruzi smuvao sa Tarom Simov i prevario suprugu, Ivana je postavila je fotografiju Instagramu koju su mnogi komentarisali, pa i… »
"Nemoj da mi te neko ukrade" Vladimir Tomović javno pisao ženi od Ša, a tek da čujete nju: "Ti si moj zaštitnik zauvek"

"Nemoj da mi te neko ukrade" Vladimir Tomović javno pisao ženi od Ša, a tek da čujete nju: "Ti si moj zaštitnik zauvek"

Blic 17.04.2021
Nakon što ju je Nenad Aleksić Ša javno prevario i imao odnose sa Tarom Simov, njegova supruga Ivana postavila je fotografiju na koju su se komentari nizali - između ostalog i Vladimira Tomovića. Bivši zadrugar Vladimir Tomović sa kojim reper nije… »
Ivana Nenadu poslala jasnu poruku: Nasmejana i doterana, prosto blista, prebolela je muža?!

Ivana Nenadu poslala jasnu poruku: Nasmejana i doterana, prosto blista, prebolela je muža?!

Blic 16.04.2021
Nakon što ju je Nenad Aleksić Ša javno prevario i imao odnose sa Tarom Simov, njegova supruga Ivana očigledno je rešila da nastavi dalje sa životom. Naime, nakon teških meseci i burnog perioda koji je proživela dok je gledala nevernog muža, Ivana… »

Vesti dana »

Toplo vreme za Božić u Novom Sadu

Toplo vreme za Božić u Novom Sadu

Radio 021 pre 33 minutajoš 21 povezana
Vlada Srbije obrazuje radnu grupu za razgovore sa prosvetarima

Vlada Srbije obrazuje radnu grupu za razgovore sa prosvetarima

Euronews pre 32 minutajoš 15 povezanih
Meloun o Jokiću: Evo šta frustrira srpskog asa! (video)

Meloun o Jokiću: Evo šta frustrira srpskog asa! (video)

Hot sport pre 3 satajoš 18 povezanih
Dan žalosti u Srbiji zbog masovnog ubistva na Cetinju

Dan žalosti u Srbiji zbog masovnog ubistva na Cetinju

Glas Zaječara pre 4 satijoš 20 povezanih
Akcija “Zastani Srbijo” i danas širom Srbije

Akcija “Zastani Srbijo” i danas širom Srbije

Insajder pre 1 satjoš 11 povezanih