Povezane vesti
Isplivala prepiska supruge nenada aleksića Ša i vladimira tomovića: Ti si moj zaštitni znak! Nova ljubav?!
Mondo 17.04.2021
Da li je to našla utehu u starom zadrugaru?! Da li je to našla utehu u starom zadrugaru?! Nakon što se Nenad Aleksić Ša u Zadruzi smuvao sa Tarom Simov i prevario suprugu, Ivana je postavila je fotografiju Instagramu koju su mnogi komentarisali, pa i… »
"Nemoj da mi te neko ukrade" Vladimir Tomović javno pisao ženi od Ša, a tek da čujete nju: "Ti si moj zaštitnik zauvek"
Blic 17.04.2021
Nakon što ju je Nenad Aleksić Ša javno prevario i imao odnose sa Tarom Simov, njegova supruga Ivana postavila je fotografiju na koju su se komentari nizali - između ostalog i Vladimira Tomovića. Bivši zadrugar Vladimir Tomović sa kojim reper nije… »
Ivana Nenadu poslala jasnu poruku: Nasmejana i doterana, prosto blista, prebolela je muža?!
Blic 16.04.2021
Nakon što ju je Nenad Aleksić Ša javno prevario i imao odnose sa Tarom Simov, njegova supruga Ivana očigledno je rešila da nastavi dalje sa životom. Naime, nakon teških meseci i burnog perioda koji je proživela dok je gledala nevernog muža, Ivana… »
Vesti dana »
Napadnut izrael! Bombe padaju na Tel aviv? Na meti Ašdod, Haifa i drugi gradovi! Rakete ciljaju vojne baze, ljudi beže! (foto/video)
Kurir pre 4 satijoš 42 povezane
FOTO, VIDEO: Završena protestna šetnja duž "Bulevara krvavih ruku", zabeleženi manji incidenti
Radio 021 pre 24 satajoš 14 povezanih
Supruga aktiviste pretučenog u policijskoj stanici u Novom Sadu: Operacija je završena, povreda bila takva da je morala da se uradi amputacija
Nova pre 5 satijoš 13 povezanih
Određen pritvor trinaestoj osobi koja je uhapšena zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
NIN pre 6 satijoš 39 povezanih