Povezane vesti

Isplivala prepiska supruge nenada aleksića Ša i vladimira tomovića: Ti si moj zaštitni znak! Nova ljubav?!

Isplivala prepiska supruge nenada aleksića Ša i vladimira tomovića: Ti si moj zaštitni znak! Nova ljubav?!

Mondo 17.04.2021
Da li je to našla utehu u starom zadrugaru?! Da li je to našla utehu u starom zadrugaru?! Nakon što se Nenad Aleksić Ša u Zadruzi smuvao sa Tarom Simov i prevario suprugu, Ivana je postavila je fotografiju Instagramu koju su mnogi komentarisali, pa i… »
"Nemoj da mi te neko ukrade" Vladimir Tomović javno pisao ženi od Ša, a tek da čujete nju: "Ti si moj zaštitnik zauvek"

"Nemoj da mi te neko ukrade" Vladimir Tomović javno pisao ženi od Ša, a tek da čujete nju: "Ti si moj zaštitnik zauvek"

Blic 17.04.2021
Nakon što ju je Nenad Aleksić Ša javno prevario i imao odnose sa Tarom Simov, njegova supruga Ivana postavila je fotografiju na koju su se komentari nizali - između ostalog i Vladimira Tomovića. Bivši zadrugar Vladimir Tomović sa kojim reper nije… »
Ivana Nenadu poslala jasnu poruku: Nasmejana i doterana, prosto blista, prebolela je muža?!

Ivana Nenadu poslala jasnu poruku: Nasmejana i doterana, prosto blista, prebolela je muža?!

Blic 16.04.2021
Nakon što ju je Nenad Aleksić Ša javno prevario i imao odnose sa Tarom Simov, njegova supruga Ivana očigledno je rešila da nastavi dalje sa životom. Naime, nakon teških meseci i burnog perioda koji je proživela dok je gledala nevernog muža, Ivana… »

Vesti dana »