Povezane vesti
Edi Rama: Video sam mapu sa promenom granica na Z. Balkanu
Nova 17.04.2021
Premijer Albanije Edi Rama komentarisao je juče "non pejper" premijera Slovenije Janeza Janše, rekavši da postoji mapa u kojoj su promenjene granice zemalja u regionu Zapadnog Balkana. Kako pišu albanski mediji, Rama je, gostujući u emisiji "Izbori 2021… »
Novo krojenje Balkana (ne) donosi rat
Danas 17.04.2021
Podeljenja mišljenja stručnjaka za istoriju i region oko planova za prekrajanje granica bivše Jugoslavije Da li bi novi plan podele teritorija na Balkanu, koji se pripisuje slovenačkom premijeru Janezu Janši, vodio novim ratovima i stvaranju etnički… »
Rama: Video sam mapu koja predviđa promenu granica na Zapadnom Balkanu
Dnevnik 17.04.2021
PRIŠTINA: Premijer Albanije Edi Rama potvrdio je postojanje mape u vezi s promenom granica zemalja Zapadnog Balkana, piše portal Reporteri. Rama je rekao da je mapu video i pre nego što ju je pokazao slovenačkom kolegi Janezu Janši. "Razgovarao sam s… »
Plan za prekrajanje granica Zapadnog Balkana nije nov: Edi Rama bio upućen u sve i pre Janše!
Srbija danas 17.04.2021
Rama: Video sam mapu koja predviđa promenu granica na ZB. Premijer Albanije Edi Rama potvrdio je postojanje mape u vezi s promenom granica zemalja Zapadnog Balkana. Rama je rekao da je mapu video i pre nego što ju je pokazao slovenačkom kolegi Janezu… »
Inicijativa mladih: Autor ‘non paper’ dokumenta artikulisao aspiracije ekstremnih nacionalista
Danas 16.04.2021
Regionalna mreža Inicijativa mladih za ljudska prava – Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Kosovo i Srbija reagovala je povodom „Non paper“ dokumenta o Zapadnom Balkanu koji je uzburkao javnost rekavši da je autor tog dokumenta, ko god bio, samo… »
Vesti dana »
Vučić počeo konsultacije sa partijama: Prvo razgovori sa PS, SVM i SPP
NIN pre 2 minutajoš 16 povezanih
Artemis Dva napustio Zemljinu orbitu, ide ka udaljenoj strani Meseca
BBC News pre 22 minutajoš 13 povezanih
Detroit se učvrstio na prvom mestu! Duren vodio Pistonse do pobede protiv Minesote
Kurir pre 12 minutajoš 17 povezanih