Повезане вести

Еди Рама: Видео сам мапу са променом граница на З. Балкану

Еди Рама: Видео сам мапу са променом граница на З. Балкану

Нова 17.04.2021
Премијер Албаније Еди Рама коментарисао је јуче "нон пејпер" премијера Словеније Јанеза Јанше, рекавши да постоји мапа у којој су промењене границе земаља у региону Западног Балкана. Како пишу албански медији, Рама је… »
Ново кројење Балкана (не) доноси рат

Ново кројење Балкана (не) доноси рат

Данас 17.04.2021
Подељења мишљења стручњака за историју и регион око планова за прекрајање граница бивше Југославије Да ли би нови план поделе територија на Балкану, који се приписује словеначком премијеру Јанезу Јанши, водио новим ратовима… »
Рама: Видео сам мапу која предвиђа промену граница на Западном Балкану

Рама: Видео сам мапу која предвиђа промену граница на Западном Балкану

Дневник 17.04.2021
ПРИШТИНА: Премијер Албаније Еди Рама потврдио је постојање мапе у вези с променом граница земаља Западног Балкана, пише портал Репортери. Рама је рекао да је мапу видео и пре него што ју је показао словеначком колеги Јанезу… »
План за прекрајање граница Западног Балкана није нов: Еди Рама био упућен у све и пре Јанше!

План за прекрајање граница Западног Балкана није нов: Еди Рама био упућен у све и пре Јанше!

Србија данас 17.04.2021
Рама: Видео сам мапу која предвиђа промену граница на ЗБ. Премијер Албаније Еди Рама потврдио је постојање мапе у вези с променом граница земаља Западног Балкана. Рама је рекао да је мапу видео и пре него што ју је показао… »
Иницијатива младих: Аутор ‘нон папер’ документа артикулисао аспирације екстремних националиста

Иницијатива младих: Аутор ‘нон папер’ документа артикулисао аспирације екстремних националиста

Данас 16.04.2021
Регионална мрежа Иницијатива младих за људска права – Босна и Херцеговина, Црна Гора, Хрватска, Косово и Србија реаговала је поводом „Нон папер“ документа о Западном Балкану који је узбуркао јавност рекавши да је аутор тог… »

Вести дана »