Повезане вести
Еди Рама: Видео сам мапу са променом граница на З. Балкану
Нова 17.04.2021
Премијер Албаније Еди Рама коментарисао је јуче "нон пејпер" премијера Словеније Јанеза Јанше, рекавши да постоји мапа у којој су промењене границе земаља у региону Западног Балкана. Како пишу албански медији, Рама је… »
Ново кројење Балкана (не) доноси рат
Данас 17.04.2021
Подељења мишљења стручњака за историју и регион око планова за прекрајање граница бивше Југославије Да ли би нови план поделе територија на Балкану, који се приписује словеначком премијеру Јанезу Јанши, водио новим ратовима… »
Рама: Видео сам мапу која предвиђа промену граница на Западном Балкану
Дневник 17.04.2021
ПРИШТИНА: Премијер Албаније Еди Рама потврдио је постојање мапе у вези с променом граница земаља Западног Балкана, пише портал Репортери. Рама је рекао да је мапу видео и пре него што ју је показао словеначком колеги Јанезу… »
План за прекрајање граница Западног Балкана није нов: Еди Рама био упућен у све и пре Јанше!
Србија данас 17.04.2021
Рама: Видео сам мапу која предвиђа промену граница на ЗБ. Премијер Албаније Еди Рама потврдио је постојање мапе у вези с променом граница земаља Западног Балкана. Рама је рекао да је мапу видео и пре него што ју је показао… »
Иницијатива младих: Аутор ‘нон папер’ документа артикулисао аспирације екстремних националиста
Данас 16.04.2021
Регионална мрежа Иницијатива младих за људска права – Босна и Херцеговина, Црна Гора, Хрватска, Косово и Србија реаговала је поводом „Нон папер“ документа о Западном Балкану који је узбуркао јавност рекавши да је аутор тог… »
Вести дана »

У Србији умерено облачно, највиша дневна температура од 16 до 22 степена
РТВ пре 2 сатајош 1 повезана

Ђурић честитао страначким колегама 17. годишњицу оснивања: Верујем да је СНС и данас најбоља политичка породица у Србији
Блиц пре 4 сатијош 4 повезане

"Не желим да губим време": Огласио се Трамп о састанку са Путином: Ово ће изнервирати председника Русије
Блиц пре 2 сатајош 4 повезане

Кос позвала на мир са обе стране: У ЕП о Србији, паду надстрешнице и студентским протестима, гласање о резолуцији сутра
Данас пре 2 сатајош 1 повезана