Повезане вести

Момировић: До краја година брза пруга и обилазница око Београда, очекујем и нормално летовање

Момировић: До краја година брза пруга и обилазница око Београда, очекујем и нормално летовање

Нови магазин 17.04.2021
Министар грдјевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић оценио је да ће до краја године бити завршена деоница брзе пруге Београд-Нови Сад, обилазница око главног града, као и да очекује да ће градјани ове сезоне… »
Момировић: Милиони се деценијама расули кроз обилазницу и мени мука од те приче

Момировић: Милиони се деценијама расули кроз обилазницу и мени мука од те приче

Н1 Инфо 17.04.2021
Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић оценио је да ће до краја године бити завршена деоница брзе пруге Београд-Нови Сад, обилазница око главног града, као и да очекује да ће грађани ове сезоне… »
Момировић за РТС: Полако подижемо ваздушни саобраћај, уверен сам да ће се летовати као пре пандемије

Момировић за РТС: Полако подижемо ваздушни саобраћај, уверен сам да ће се летовати као пре пандемије

РТС 17.04.2021
Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић каже за РТС да је претходна година била најгора за ваздушни саобраћај у историји авио-транспорта. Напомиње да је "Ер Србија" преживела и да постаје… »
Момировић: Полако подижемо ваздушни саобраћај

Момировић: Полако подижемо ваздушни саобраћај

Дневник 17.04.2021
БЕОГРАД: Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије Томислав Момировића изјавио је данас да је претходна година била најгора за ваздушни саобраћај у историји авио-транспорта и истакао да је "Ер Србија" преживела… »

Вести дана »