Povezane vesti
Živimo od tatine penzije od 16.000 dinara: Kažu mi da imam kuću kao kralj, ali ne mogu da jedem zidove!
Mondo 17.04.2021
Muzičar na ivici egzistencije. Muzičar na ivici egzistencije. Muzičar Bojan Krstić, višestruko nagrađivani trubač iz Vladičinog Hana, priznaje da je na ivici egzistencije, jer otkako je počela pandemija korona virusa nije nastupao. "Sve što sam stekao je… »
Potresna ispovest: Šestočlana porodica živi sa 16.000 dinara
Nova 17.04.2021
Muzičar Bojan Krstić, višestruko nagrađivani trubač iz Vladičinog Hana, priznaje da je na ivici egzistencije, jer otkako je počela pandemija korona virusa nije imao nijedan nastup. „Sve što sam stekao je sada nevažno. Kažu mi „živiš u kući kao kralj“… Pa… »
Vesti dana »
Pronađene dve laboratorije za proizvodnju marihuane i 12 kilograma droge u Subotici (FOTO)
N1 Info pre 34 minutajoš 41 povezana
Aragči: Ne vidim nijedan razlog zašto bismo razgovarali sa Amerikancima, nastavićemo da se branimo
Danas pre 1 satjoš 34 povezane
Parandilović: Cilj Zakona o strancima je da Srbima maksimalno oteža život
Danas pre 3 satajoš 50 povezanih
Uživo - Poleću bombarderi puni oružja: Iran pogodio vojnu bazu sa italijanskim vojnicima, oglasio se Netanjahu (video)
Mondo pre 9 minutajoš 48 povezanih
Vučić na skupu SNS u Bajinoj Bašti: Pre godinu dana nisu uspeli da nam sruše zemlju, sačuvali smo Srbiju
Euronews pre 19 minutajoš 23 povezane