Povezane vesti

Razbojništvo u Leskovcu: Ukrao fioku iz trafike sa pazarom sa oko 48.600 dinara, ekspresno uhapšen

Blic 17.04.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, brzom i efikasnom akcijom, za manje od sat vremena pronašli su i identifikovali A. P. (36) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krađa u jednom kiosku u centru… »

Zaplenjen kilogram heroina na Novom Beogradu, uhapšen osumnjičeni

B92 17.04.2021
Pripadnici MUP Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u saradnji sa Interventnom jedinicom 92 zaplenili su oko kilogram heroina i uhapsili D. B. (1978). On se sumnjiči da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet… »

Hapšenje na Novom Beogradu, nadjen kilogram heroina u taksiju

Novi magazin 17.04.2021
Služba za borbu protiv organizovanog kriminala je u saradnji sa Interventnom jedinicom zaplenila oko kilogram heroina i uhapsila D.B. (1978) zbog posedovanja oko kilograma heroina. Policajcu su u novobeogradskoj Obrenovačkoj ulici zaustavili taksi u… »

Zaplenjen kilogram heroina, osumnjičeni uhapšen

RTV 17.04.2021
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u saradnji sa Interventnom jedinicom 92 zaplenili su oko kilogram heroina i uhapsili D. B. (1978) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično… »

Kod mušterije u taksiju na Novom Beogradu kilogram heroina

Radio 021 17.04.2021
Služba za borbu protiv organizovanog kriminala je u saradnji sa Interventnom jedinicom zaplenila oko kilogram heroina i uhapsila D.B. (43) zbog posedovanja oko kilograma heroina. Policajcu su u novobeogradskoj Obrenovačkoj ulici zaustavili taksi u kojem… »

Hapšenje na Novom Beogradu: Muškarac u kući krio kilogram heroina

Blic 17.04.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u saradnji sa Interventnom jedinicom 92 zaplenili su oko kilogram heroina i uhapsili D. B. (1978) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo… »

Filmska potera kod lazarevca: Vozio prebrzo i nije hteo da stane na znak policije, dao se u beg pa napao policajca

Blic 17.04.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneće krivičnu prijavu protiv tridesetsedmogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Saobraćajna… »

U taksiju na Novom Beogradu uhapšena mušterija sa kilogramom heroina

N1 Info 17.04.2021
Služba za borbu protiv organizovanog kriminala je u saradnji sa Interventnom jedinicom zaplenila oko kilogram heroina i uhapsila D.B. (43) zbog posedovanja oko kilograma heroina. Policajcu su u novobeogradskoj Obrenovačkoj ulici zaustavili taksi u kojem… »

Presreli taksi, na zadnjem sedištu našli kilogram heroina

Nova 17.04.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u saradnji sa Interventnom jedinicom 92 zaplenili su oko kilogram heroina i uhapsili D. B. (42) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena… »

Pronađen kilogram heroina u taksiju na Novom Beogradu, uhapšeno jedno lice

Danas 17.04.2021
Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u saradnji sa Interventnom jedinicom 92 zaplenili su oko kilogram heroina i uhapsili D. B. (1978) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje… »

Kilogram heroina u taksiju: Sbpok i Interventna uhapsili osumnjičenog na Novom Beogradu

Večernje novosti 17.04.2021
PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u saradnji sa Interventnom jedinicom 92 zaplenili su oko kilogram heroina i uhapsili D. B. (1978) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo… »

"Golobrad" a zelenaš? Mladić osumnjičen da je na ime duga od 25 evra iznudio 1.000 evra od sugrađanina

Večernje novosti 17.04.2021
POLICAJCI u Šapcu uhapsili su O. T. (19) iz okoline Šapca zbog sumnje da je učinio krivično delo iznuda. On se sumnjiči da je od početka ove godine od devetnaestogodišnjeg sugrađanina, na ime duga od 25 evra, uz pretnje, više puta iznudio novac u… »

Sa 2,13 promila vozio u Beogradu brzinom 137,2 kilometra na sat

Radio 021 17.04.2021
Policija u Beogradu zaustavila je presretačem sinoć na auto-putu ka petlji Bubanj potok, vozača automobila "golf" koji je u stanju potpune alkoholisanosti upravljao vozilom brzinom od 137,2 kilometra na čas, na delu puta gde je brzina kretanja vozila… »

Priveden zbog bahate vožnje: Vozio sa 2,13 promila brzinom od 137,2 kilometra na sat

Blic 17.04.2021
Četrdesetsedmogodišnji vozač priveden je sinoć zbog bahate vožnje 137 na sat u alkoholisanom stanju sa čak 2,13 promila na autoputu Bubanj Potok. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu sinoć su zaustavili ovog muškarca… »

Vozio brzo i bez dozvole, pokušao da pobegne i napao policajca

Radio 021 17.04.2021
Policija u Beogradu podneće krivičnu prijavu protiv tridesetsedmogodišnjeg muškarca zbog sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Saobraćajna policija je sinoć oko 19.30h u mestu Vrbovno, opština… »

Potera za nasilnikom: Vozio brzo i bez dozvole, pokušao da pobegne, napao policajca

Večernje novosti 17.04.2021
PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneće krivičnu prijavu protiv tridesetsedmogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Saobraćajna… »

Vozio brzo i bez dozvole, pokušao da pobegne, napao policajca

RTV 17.04.2021
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneće krivičnu prijavu protiv tridesetsedmogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti… »

Vozio brzo i bez dozvole, pokušao da pobegne, napao policajca

Dnevnik 17.04.2021
BEOGRAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneće krivičnu prijavu protiv tridesetsedmogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti… »

Policija ga zaustavila, on izašao iz kola i krenuo da beži

Nova 17.04.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, podneće krivičnu prijavu protiv muškarca (38) zbog sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Saobraćajna policija je, sinoć oko 19.30 časova… »

Vozio brzo i bez dozvole, pokušao da pobegne, napao policajca

RTS 17.04.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesetsedmogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Saobraćajna… »

Vesti dana »